Ethernet Driver'ı Lazım
-
Merhaba yoldaşlar, bir arkadaşımın bilgisayarına format attım fakat ethernet kartını tanımadı, markasını modelini bilmediğimden driver bulamıyorum, universal her karta uyan bi driver kursam diyorum nereden bulabilirim ?
(format atmadan önce niye bakmadın diye soranlara şimdiden yanıt öncesinde de tanımıyordu bilgisayar.)
-
çıkart kartı üstünde ne yazıyorsa yaz buraya bulalım
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gerçekten hiç aklıma gelmemişti sağolasın, kartı çıkarıp bakabilme şansım olsa ben de bulurdum, aradığım universal bi driver illa ki bilenler vardır =)
-
o6u2 bunu yazdı:
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------gerçekten hiç aklıma gelmemişti sağolasın, kartı çıkarıp bakabilme şansım olsa ben de bulurdum, aradığım universal bi driver illa ki bilenler vardır =)
-----------------------------yardim etmeye calismis niye tersliyorsun
ayrica universal driver da ben ilk defa duyuyorum o kadar ugrasacagina kur everest bak kartin modeline
-
keşke aklına gelseydi
Not: Format atmasını öğrenmeyin driver bulmasını öğrenin.
-
arkadaşlar post kasmak için işe yaramayan mesajlar atmayınız, bilmişlik taslamayınız lütfen
-
genius diye arat forumda. driver download programi wardi
-
driver genius programını indirip o pcde çalıştır.kartın ismini ve modelini öğren. sonrasında netten bulursun.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
driver genius programını indirip o pcde çalıştır.kartın ismini ve modelini öğren. sonrasında netten bulursun.
-----------------------------öyle yapalım bakalım =)