Ethernet Harici Disk
-
Benim işim için yedekleme yapmam gerekiyor internette araştırırken ethernet bağlantılı harici diskle karşılaştım bu harddisk hakkında bilgisi olan kullanan var mı ? Hızı ve güvenilirliği ve bağlantı sorunu yaşanır mı yaşanmaz mı bu konular hakkında...
-
wd mybook world edition II yi tavsiye edebilirim
1tb + 1tb = 2tb olanlari var
4tb olanlari var ister diskin tamamini kullanirsin istersen raid yaparak bir diske birsey olursa digerinde bilgilerin saglam sekilde durmasini saglayabilirsin
daha yuksek kapasiteli birseyler ariyorum dersen
NAS olarak arattir ama fiyat biraz artar
underzero tarafından 04/Eyl/12 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
wd mybook world edition II yi tavsiye edebilirim
1tb + 1tb = 2tb olanlari var
4tb olanlari var ister diskin tamamini kullanirsin istersen raid yaparak bir diske birsey olursa digerinde bilgilerin saglam sekilde durmasini saglayabilirsin
daha yuksek kapasiteli birseyler ariyorum dersen
NAS olarak arattir ama fiyat biraz artar
benim işim için cok fazla yere ihtiyac yok gennelikle doç ve pdf verileri depolamak istiyorum böle bişey buldum ama veri hızı nasıl olur kopmalar meydana gelirmi ..
-
kopma yasayacagini sanmam
-
-
hocam çok kopma yaşamazsın fakat bazen cihaza fazla makina bağlandığında kilitleniyor. resetlenmesi 10 dakikayı buluyor. güvenilirlik konusunda darbe almadığı sürece problem olmaz diye düşünüyorum..
-
Çalıştığım hastanede bir cihazda aşağıda verdiğim linkteki hdd kulanıyorlar hasta göz resimlerini arşivlemek için nerdeyse 7 aydır bir kulanım var şuana kadar bir sorunla karşılaşılmadı.