Ethernet İle Bazı Sitelere Giremiyorum
-
Pikatel combomax modemim var. Mavi dandik bi kutucuk. Formattan sonra facebook,mynet,myspace gibi cogu siteye girememeye basLadim. girebildigim sitelerede 2-3 kere refresh yaptiktan sonra anca girebiliyorum. messenger fln ztn açmiyor. Modem de birde usb ile baglanma özelligi var. bunu kullaninca her siteyi kesintisiz açiyor. Nedense ethernet kablosu ile söyledgim gibi sorunlar oluyor. kabloyu degiştim olmadi , modemin ethernet girişi sorunludur dedim farkli bi modem ile denedim olmadi. Benim ethernet girişim sorunludur dedim komsunun kasasini dedim ayni şekilde girmedi. 444 0375 i aradim bi sorun yokmuş hattimda. Ztn sorun olsa usb ile de giremem heralde. Web arayüzünden kurulum yaptim , cd den kolay kurulum programi ile kurulum yaptm degişen birşey olmadi . Fikrini söylebilicek yardimci olabilicek varsa sevinirim.
-
ßelki yarari olur şöyle birşeyde var . ne olduklarını bilmiyorum o 2 başarisiz şeyin.
Yerel Ağ Bağlantısı Testi
Ethernet bağlantı testi: Başarılı //USB bağlantısını test et: "); document.writeln("Kapalı "); } if ('0' == '1') { document.writeln("Kablosuz bağlantı testi: "); document.writeln("Başarısız "); } // done hiding ]]>USB bağlantısını test et: Kapalı ADSL Servis Sağlayıcısı ile olan bağlantının testi
ADSL Senkronizasyon Testi: Başarılı // ATM OAM segment ping testi:"); else document.writeln(" ATM OAM F5 segment ping testi: "); // done hiding ]]>ATM OAM F5 segment ping testi: Başarısız // ATM OAM uçtan uca ping testi:"); else document.writeln(" ATM OAM F5 uçtan uca ping testi: "); // done hiding ]]>ATM OAM F5 uçtan uca ping testi: Başarısız ISS Bağlantısı Testi:
PPP Sunucu Testi: Başarılı // "); document.writeln("ISS Şifre Doğrulama Testi: Başarılı Atanmış IP adresini test et: "); document.writeln("Başarılı "); document.writeln(""); document.writeln(" Varsayılan Ağ Geçidini pingle: "); document.writeln("Başarılı "); document.writeln(""); document.writeln(" Birincil Alan Adı Sunucusunu Pingle: "); document.writeln("Başarılı "); } // done hiding ]]>Atanmış IP adresini test et: Başarılı Varsayılan Ağ Geçidini pingle: Başarılı Birincil Alan Adı Sunucusunu Pingle: Başarılı -
modem resetlemeyi denedinmi? arkada yada altta kalem ucu kadar bi bosluk war. ordan bi resetlemeyide denesen
-
Arkadaş neden USB ile baglanmayi denemiyorsun maden daha once baglanıyordun USB devam et.. ikincisi tam anlamadım ama eger usb den kullanmak isteyip kullanamiyorsan oncelikle anakart kurulumunu düzgün yapdigina dikkat et veyahult usb kasa ustundeki girişlerin dierlerini kullan..
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaş neden USB ile baglanmayi denemiyorsun maden daha once baglanıyordun USB devam et.. ikincisi tam anlamadım ama eger usb den kullanmak isteyip kullanamiyorsan oncelikle anakart kurulumunu düzgün yapdigina dikkat et veyahult usb kasa ustundeki girişlerin dierlerini kullan..
usb'den bağlanma ile ethernetten bağlanma arasında hız farkı var hocam . -
modemi defalarca resetledim. Usb ile baglanmayi denemiyorum kablosu kisa kasanin yerini degiştirmem gerekiyor . Hem internet demek ethernet demek usb fln neymiş öyLe ethernet ile baglanmak varken kim tercih eder usb ' yi .
-
firster bunu yazdı:
modemi defalarca resetledim. Usb ile baglanmayi denemiyorum kablosu kisa kasanin yerini degiştirmem gerekiyor . Hem internet demek ethernet demek usb fln neymiş öyLe ethernet ile baglanmak varken kim tercih eder usb ' yi .
-----------------------------upload yapabiliyor musun ?
upload testi yap bakalım sonuç ne çıkacak ?
-
DNS felan değiştirmeyi dene bide.
-
Aynen şunu yapıyorsun hocam...
http://www.tahribat.com/Dokuman-Opendns-Ile-Yasakli-Sitelere-Girme-209/
-
ben de de aynı sorun var arda resetliyo kendini o yüzden açamıyorsun testi geçemiyor firma sahipleri de ilgilenmiyor pikatelin