folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ethernet İle Bazı Sitelere Giremiyorum

Ethernet İle Bazı Sitelere Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firster
    firster's avatar
    Erkek

Pikatel combomax modemim var. Mavi dandik bi kutucuk. Formattan sonra facebook,mynet,myspace gibi cogu siteye girememeye basLadim. girebildigim sitelerede 2-3 kere refresh yaptiktan sonra anca girebiliyorum. messenger fln ztn açmiyor. Modem de birde usb ile baglanma özelligi var. bunu kullaninca her siteyi kesintisiz açiyor. Nedense ethernet kablosu ile söyledgim gibi sorunlar oluyor. kabloyu degiştim olmadi , modemin ethernet girişi sorunludur dedim farkli bi modem ile denedim olmadi. Benim ethernet girişim sorunludur dedim komsunun kasasini dedim ayni şekilde girmedi. 444 0375 i aradim bi sorun yokmuş hattimda. Ztn sorun olsa usb ile de giremem heralde. Web arayüzünden kurulum yaptim , cd den kolay kurulum programi ile kurulum yaptm degişen birşey olmadi . Fikrini söylebilicek yardimci olabilicek varsa sevinirim.

DNC
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firster
    firster's avatar
    Erkek

ßelki yarari olur şöyle birşeyde var . ne olduklarını bilmiyorum o 2 başarisiz şeyin.

Yerel Ağ Bağlantısı Testi

// "); document.writeln(""); } if ('0' == '1') { document.writeln(""); document.writeln(""); } // done hiding ]]>
    Ethernet bağlantı testi: Başarılı USB bağlantısını test et: Kapalı 
    Kablosuz bağlantı testi: Başarısız 
    USB bağlantısını test et: Kapalı 

ADSL Servis Sağlayıcısı ile olan bağlantının testi

// ATM OAM segment ping testi:"); else document.writeln(" "); // done hiding ]]> // ATM OAM uçtan uca ping testi:"); else document.writeln(" "); // done hiding ]]>
    ADSL Senkronizasyon Testi: Başarılı 
    ATM OAM F5 segment ping testi:ATM OAM F5 segment ping testi: Başarısız 
    ATM OAM F5 uçtan uca ping testi:ATM OAM F5 uçtan uca ping testi: Başarısız 

ISS Bağlantısı Testi:

// "); document.writeln(" "); document.writeln(" "); document.writeln(""); document.writeln(" "); document.writeln(" "); document.writeln(""); document.writeln(" "); document.writeln(" "); } // done hiding ]]>
    PPP Sunucu Testi: Başarılı 
    ISS Şifre Doğrulama Testi: Başarılı 
    Atanmış IP adresini test et: Başarılı
    Varsayılan Ağ Geçidini pingle: Başarılı
    Birincil Alan Adı Sunucusunu Pingle: Başarılı
    Atanmış IP adresini test et: Başarılı
    Varsayılan Ağ Geçidini pingle: Başarılı
    Birincil Alan Adı Sunucusunu Pingle: Başarılı

DNC
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

modem resetlemeyi denedinmi? arkada yada altta kalem ucu kadar bi bosluk war. ordan bi resetlemeyide denesen

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Arkadaş neden USB ile baglanmayi denemiyorsun maden daha once baglanıyordun USB devam et.. ikincisi tam anlamadım ama eger usb den kullanmak isteyip kullanamiyorsan oncelikle anakart kurulumunu düzgün yapdigina dikkat et veyahult usb kasa ustundeki girişlerin dierlerini kullan..

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaş neden USB ile baglanmayi denemiyorsun maden daha once baglanıyordun USB devam et.. ikincisi tam anlamadım ama eger usb den kullanmak isteyip kullanamiyorsan oncelikle anakart kurulumunu düzgün yapdigina dikkat et veyahult usb kasa ustundeki girişlerin dierlerini kullan..

usb'den bağlanma ile ethernetten bağlanma arasında hız farkı var hocam .

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firster
    firster's avatar
    Erkek

modemi defalarca resetledim. Usb ile baglanmayi denemiyorum kablosu kisa kasanin yerini degiştirmem gerekiyor . Hem internet demek ethernet demek usb fln neymiş öyLe ethernet ile baglanmak varken kim tercih eder usb ' yi .

DNC
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

firster bunu yazdı:

modemi defalarca resetledim. Usb ile baglanmayi denemiyorum kablosu kisa kasanin yerini degiştirmem gerekiyor . Hem internet demek ethernet demek usb fln neymiş öyLe ethernet ile baglanmak varken kim tercih eder usb ' yi .

upload yapabiliyor musun ?

upload testi yap bakalım sonuç ne çıkacak ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

DNS felan değiştirmeyi dene bide.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Aynen şunu yapıyorsun hocam...

http://www.tahribat.com/Dokuman-Opendns-Ile-Yasakli-Sitelere-Girme-209/

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben de de aynı sorun var arda resetliyo kendini o yüzden açamıyorsun testi geçemiyor firma sahipleri de ilgilenmiyor pikatelin
Toplam Hit: 3305 Toplam Mesaj: 10