Ethernet Kablosuyla Veri Transferi Yapmak
-
Beyler 2 adet laptop var . netimiz baya kötü olduğu için online pek giremiyoruz. co-op bişeyler oynayalım dedik ama bellek falan yok dosya aktarımı yapmamız lazım ethernet kablosu var. iki pcde w7 . nasıl yapabilirim bu aktarımı ?
şimdiden teşekkürler..
-
İki bilgisayarı da router/modeme ağ kablosuyla bağlayın, iki bilgisayarı da açın, birinden ağ paylaşım merkezini açıp ağ kurulumunu seçin , sihirbazın talimatlaraını yerine getirin.. olur inşallah
-
forumda arama yapmayı dene hocam.
zilyon tane konu var bunun hakkında..
-
cross bağlantı yapmanız gerekli diye biliyorum bunun için
-
modeme ulaşım şansımız yok ne yazık ki
-
şimdi dosya paylaşımını falan açtım çalıştıra diğer pcnin ipsini yazıp bağlanıyorum ve onun o klasöre attıklarını görebiliyorum fakat kendi pcme kopyalamaya kalkıyorum 100kb diyor 8-10 saatten bahsediyor böyle şey mi olur o acaba kablosuzdan mı çekiyor ? o yüzden mi hız düşük. modem komşuda 2 laptop yanyana kablo 2sne takılı biçimde
-
yarın git bi bilgisayarcıya sana capraz baglantı caksın ethernet kablosunu capraz caksın o zaman istedigin sey olur maliyeti ortalam 2 3 lira bi sey cross yada capraz baglantı nedir die aratrabilirsin google da.
-
Yeni anakartların coğu mdi / mdi-x olduğu için çapraza gerek yok elindeki kabloyu tak çalışır...