Ethernet Switch Hakkında Yardım ?
-
Arkadaşlar ben alt komşuya kablo uzatıcam ve minimum 2 portlu ethernet switch düşünüyorum fakat bu konu hakkında bihaberim var mı 2 portlu varsa fiyatı nedir ..gold ve vatan ın sitesine baktım yoktu sanırım bulamadm..
-
Hoca genelde 4 lü ve 8 li switchler var.. 8 li piyasada daha fazla bulunmakta 20 YTL e 8 port'lu iyi iş gören bi dene bulabilirsin ;)
Selametlee
-
2 port ethernet switch almaktansa 4 port modem alsan bence daha iyi.
şimdilik baglanalım ileride alırız dersen ethernet ile uzaktaki pc e usb ilede yakın pc e bagla neti olsun bitsin.
birde modem alırken everest markasından uzak dur c-net yada pegasus al.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ben alt komşuya kablo uzatıcam ve minimum 2 portlu ethernet switch düşünüyorum fakat bu konu hakkında bihaberim var mı 2 portlu varsa fiyatı nedir ..gold ve vatan ın sitesine baktım yoktu sanırım bulamadm..
incanın 8 portlu switchi 15,5 liraya aldım sende ondan al kardeş. -
narkozMRT bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
incanın 8 portlu switchi 15,5 liraya aldım sende ondan al kardeş.
Abi valla yeni bi modem daha mantıklı gelmeye başlamıştı çünkü 4 portşu hiç duymadığm markalar için 35 filan diolar :| :D -
gittigidiyordan bak ikinci ele.orda uygun bulursun
-
hoca 2 portlu vatanda ve,golda yoktur mecidiyekoye veya kadıkoye bakıcaksın.. vatanda zykel marka 8 li switch 26 ytl..arkadasa almıstım 4 gün önce.. çok şekil birde.)
-
kardeş daha bikaç gün önce 5 portlu ITspeed swicth i 15 ytl ye aldım.8 portlu ya luzüm yok sanırım.bunu tavsiye ederim
-
semihsenturk1 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş daha bikaç gün önce 5 portlu ITspeed swicth i 15 ytl ye aldım.8 portlu ya luzüm yok sanırım.bunu tavsiye ederim
ewet bana yeter bu :D sen nerden aldın hocam 15 e
Toplam Hit: 1257 Toplam Mesaj: 9