folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Etiket Yazıcı Ne Alayım?

Etiket Yazıcı Ne Alayım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/etiket-yazicilari

65 TL den başlıyor pek pahalı değillermiş, evdeki prizlerin adaptorlerin kabloların üstüne ne kablosu olduğunu yapıştırmak için böle bişi alacam. daha önce kullanan varsa ne aliyim?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bir rulo etiket ne kadar gidiyor acaba?  5 mt var mıdır ki? http://www.vatanbilgisayar.com/Etiketleme%20Makineler%C4%B1/brother-pt2030-pt2030-etiket-barkot-yazicisi/productdetails.aspx?I_ID=56637#allImages şekil bişeymiş bu :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Mesela elde taşınanı lazım değil, masada duran bişi de işimi görür hatta PCden yazmak daha kolay olur.

Bide bundan çıkan şerit nasıl bişey bilmiyorum. tek boyut seçeneğimi oluor bunların? Kabloya saracağım cins etiket lazım bana daha çok.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

brother marka ürünleri tercih et derim ucuz + kaliteli

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Ufak tefek(kablo tarzı) etiketleme yapacaksan en ucuzu işini fazlasıyla görür hocam. Genelde kullandıkları etiket 12mm'lik.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Mesela elde taşınanı lazım değil, masada duran bişi de işimi görür hatta PCden yazmak daha kolay olur.

Bide bundan çıkan şerit nasıl bişey bilmiyorum. tek boyut seçeneğimi oluor bunların? Kabloya saracağım cins etiket lazım bana daha çok.

Müdür işyerinde argox os-214 plus kullanıyoruz hemen hemen her ebatta bulunuyor etiketleri istege göre bide ribon alman lazım

http://www.sembolbilisim.com/ surdan bakabilirsin

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

http://www.sembolbilisim.com/TSC-TTP-244-Plus-Etiket-Barkod-Yazici_u_1249.aspx

Bisim işyerinde bundan var lakin senin işin fasla teferruatlı değil ufak bişey alsan sana yeter,hatta printerdan çıkar kes yapıştır senin işini görür.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

güzel düşünce

fakat hiç gerek yok buna

ilkokuldaki gibi kalem silgi ucuna ad soyad etiketi yapıştırmak kablolar için pek mantıklı değil

daha profesyonel çözüm var

bread clips diye aratırsan bulursun plastik olduğu için daha iyi olur ama illada yapıştırma olcaksa cable labels diye aratırsan güzel şeyler var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Valla makine bilmem de benim farklı bir çözümüm var.Alırsın çift taraflı bant istisiğin boyutta kes a4 kagın arkasına yapısıtır.Al sana bos etiket üstünede istediğin gibi yaz, kabloya falan cok sağlam tutar boyutla da ugrasmassın hocam.

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

abi anlıyorum para bolda ne gerek var böyle şeylere, al bir tane şunlardan 

içinden şunlar gibi birşey çıkacak

o a4 içindeki küçük kareler normal etiket istediğin boyuta göre alırsın çoğu kırtasiyede var, sonra yazıcıdan boyutuna göre ayarlayıp yazdırıp elle yapıştırırsın

Lotus tarafından 12/Oca/14 16:53 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 11