Etki Alanında Paylaşım Yapamıyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

MS 2003 server std kurulu bir server'ım var. "celik" adında bir de etki alanım var, bu etki alanına bağlı 6 bilgisayarım var bunların üzerinde de MS XP PRO SP2 var.Bütün clientleri etki alanına dahil ederken hiçbir sıkıntı yaşamadım,server üzerinde Active Directory,DHCP ve DNS kurulu fakat clientler birbirlerine erişemiyorlar, şöyle ki;

AğBağlantılarım>>Tüm Ağ>>Microsoft Windows Ağı>>celik yolunda 6 adet cllient makinam ve server'ım görünüyor.Clientler dan server a ulaşımda hiçbir sıkıntı yok fakat clientler birbirlerine ulaşamıyorlar ve "bu kaynağı kullanmanıza izniniz olmayabilir ağ yöneticinizle temasa geçin ağ yolu bulunamadı" gibi bir hata veriyor.Herhangi  bir client da yazıcı paylaştırdım ve izinlere tüm clientları ekledim ve hatta active directory de tüm client ları Domain Admins grubuna da ekledim ama yine başarısız oldu.Sonra bir client üzerinde masaüstünde bir klasör oluşturup paylaşıma açtım ve tüm clientlerı izinlere ekledim bu sefer erişim oldu ama her client için bunu yapmak çok saçma değil mi?zaten dediğim gibi yazıcıyı paylaşıma açıp izinlere tum kullanıcıları eklediğim halde erişim sağlayamıyorum yazıcıya.bunun yolu nedir yardımcı olur musunuz?

tesekkurler.

Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 1