Ets 2 Mause Hareket Etmiyor.
-
Cümleten saygılar.
ETS 2 ye girince klavye çalşıyor ama mause çalışmıyor.
steamdan oyun dosyalarınıı doğrulttım ama halen çere yok bunun bi çözümü yokmu beyler valla kafayı yiyecem ya.
-
singleplayer mı multiplayer mı ?
single da steam
Launch with DirectX-64bit bu seçenek ile çalıştır olmazsa belgelerim ets2nin içerisindeki config.cfgyi önce yedeğini al sonra sil ve giriş yapmayı dene -
Bende yeni konu açmadan bir sorunumu yazayım müsaadenizle :)
1-) Limanlarla filan ülke değiştirirken oyun donuyor. PC donuyor. CTRL+ALT+DELETE filan çalışmıyor direk Geçmiş olsun moduna giriyor :D
2-) Yukarıdaki sorundan sonra save dosyasını sildim. Oyunu sildim tekrar yükledim sonra steam'den oyun dosyalarının kontrol ettirdim. Herhangi bir mod yama config cart curt yok. Direk salt oyun yani. Şimdi oyuna giriyorum. profili seçiyorum. Harita yüklenirken Yukarıdaki donma sorunu oluyor.
-
Belgelerim klasöründeki oyun klasörünü sil düzelmesi lazım.

-
GodKlaus bunu yazdı
Bende yeni konu açmadan bir sorunumu yazayım müsaadenizle :)
1-) Limanlarla filan ülke değiştirirken oyun donuyor. PC donuyor. CTRL+ALT+DELETE filan çalışmıyor direk Geçmiş olsun moduna giriyor :D
2-) Yukarıdaki sorundan sonra save dosyasını sildim. Oyunu sildim tekrar yükledim sonra steam'den oyun dosyalarının kontrol ettirdim. Herhangi bir mod yama config cart curt yok. Direk salt oyun yani. Şimdi oyuna giriyorum. profili seçiyorum. Harita yüklenirken Yukarıdaki donma sorunu oluyor.
f7lerde ışınlanmalarda donma kasma sorunları save yüzünden oluyor hocam temiz bi save indir baskasının ve işçi ve araç atama çok fazla ne kadar işçi varsa o kadar kasma oluyor ışınlanmalarda