Eurodk.Com Güvenlirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

www.eurodk.com adresni keşfettim bu gün ürünler tr fiyatının yarsındanda altta bu siteyi bilen duyan alışveriş yapan veya  her hangi bir fikri olan varmı acaba?

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek

adresleri var "LATVIA". fiyat yarısı bile olsa kargo+gümrük olaylarınıda hesap edin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    xeren bunu yazdı

adresleri var "LATVIA". fiyat yarısı bile olsa kargo+gümrük olaylarınıda hesap edin.

onları hesapladım 50 dolar kargo gümrüğe takılma durumunda %20 vergi her halukarda buranın üçte ikisi fiyata geliyor

lanetlicocuk tarafından 01/Şub/15 17:13 tarihinde düzenlenmiştir

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Yıllar önce ubntshop.com sitesinden 1000 doları aşan malzeme(kablo, router, switch) almıştım hacı. İsim değişikliğine gitmişler, aynı siteymiş. Güvenle alışveriş yapabilirsin. Ayrıca adamlarla iletişime geçip ülkenin gümrük işleyişini anlat, fiyatlara el atmasını rica et. Benim kargoları ürün başı 28$ dolara çekip parça parça göndermişlerdi. Toplam tutar 100$'ı geçiyorsa sende parça parça gönderilmesini isteyi unutma.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

alamayı planladığım ürünler 3-4k yı buluyor dediğini bir deniyeceğim yarın canlı destekten sorayım

Toplam Hit: 1109 Toplam Mesaj: 5