Ev Arkadaşım Bir Yaratık
-
Evet ev arkadaşım bir yaratık...
Orasını burasını sürekli kaşıyan(Hele birde g'tünü kaşıyosa elini donuna sokar kaşır ki elini o yerden çıkarırken donundan ses çıkarmayı hiç ihmal etmez.),
Her daim her yerde gaz çıkarmaktan çekinmeyen,
Konuşmasıyla,giyimiyle tam bir kıro olan bi insandan bahsediyorum.
Bu adamla aynı evde kalıyoruz,aynı üniversitenin aynı bölümünde okuyoruz,aynı ingilizce kursuna gidiyoruz.Allah aşkına birisi bişi desin napmalıyım :S
İnanın bana aşağıdaki resimden pek bi farkı yok . . .
-
oha o resim ne korktum :S
sen de onun gıcık olduğu şeyleri yap biriniz illa patlar ayrılırsınız xD
-
benimkide öyle :| bide sigara içiyoki sorma ... hemde aynı yerde calısıyoruz ... ama ben çözümü buldum takıyorum kulaklığımı acıyorum arkadan pixie lott gibisinden bişeyler ... kurtuluyorum bi süre sonra geliyo lan laptopu versene bes dk face e girim ...
işim var ...
bes dakka lan ... akbanka gircem :|
beş dk verirsin ... 2 saat vermez ... :S
-
haci nie ciktin eve o elemanla o zmn(= bu sene icin bnde snn durumuna dusmemek icin yine yurtta kaliorum bi dunya para veriorum ama rahatim yerinde cikmasaydin keske zulum olur bole(=
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------biraz nasip kısmet birazda şans işi bir yıldır adamla aynı yerde calısıyordum işyerinde melek gibi eve gidince mutasyon geçiriyo sanki :S ev nerde? üçüncü olarak alın beni :)
-
sakın hacı şekillendireyim diye ugraşma o evrimini tamamlayıp gercek görünümüne kavuşacaktır ben eminim cünkü bu degişim sırasında bazı garip olaylar onun için dogal geliyor sen elleşme o düzelecek kendi haline bırak insanlar arasında dolaştır :)
-
6 yıldır aynı adamlarla kalıyoz. hiçbirimiz evlenmeyi düşünmüyoz.
hayat, 3 erkek arkadaşınmış meğer...
-
Ya bazen beni acayip gıcık ediyo.Çok ilginç bi insan aslında,
Kitap okumayı zaman kaybı,
Uyumayı kar sayıyo.Ve bu adam bir üniversite öğrencisi.Bu sayede sisteminde kulağını çınlatmış oluyoruz :D
Mynetten okey oynamak en büyük tutkusu.Oyunu oynarken sürekli küfreder.
Geçen ingilizce kursunda bi kız yanımıza geldi.Abi muhabbet etmek istiyo belli.Nese kızla muhabbet ediyoruz.Geldi bu muhabbete dahil oldu.Bi konu açtı.Konumuz kurban bayramında ev arkadaşımın kurban kesme maceraları :D Yerin dibine girdim.Kızda kaçtı tabi.Bu geri zekalı benim kısmetimide kapatıyo ya. -
pr_x71 bunu yazdı:
Ya bazen beni acayip gıcık ediyo.Çok ilginç bi insan aslında,
Kitap okumayı zaman kaybı,
Uyumayı kar sayıyo.Ve bu adam bir üniversite öğrencisi.Bu sayede sisteminde kulağını çınlatmış oluyoruz :D
Mynetten okey oynamak en büyük tutkusu.Oyunu oynarken sürekli küfreder.
Geçen ingilizce kursunda bi kız yanımıza geldi.Abi muhabbet etmek istiyo belli.Nese kızla muhabbet ediyoruz.Geldi bu muhabbete dahil oldu.Bi konu açtı.Konumuz kurban bayramında ev arkadaşımın kurban kesme maceraları :D Yerin dibine girdim.Kızda kaçtı tabi.Bu geri zekalı benim kısmetimide kapatıyo ya.
hehe yazık valla yazık kısmetinide kapamıs arkadas:D koptum okurken:)
-
öğrenci değilim ama daha önce böyle sorunun olan bir çok kişiyle kaldım :)))
benim yöntemim şakasız uyarmak lan sibob deyip oranı buranı neden kaşıyorsun diye uyarmak eğer kıçınıda kaşıyorsa bilki barsaklarında kurta olabilir oda yapar ağzında salya akıyormu bir kontrol et yatarken eğer akıyorsa bilgi kurt var onda yoksa kıçının kenarlarını mantarda bağlamış olabilir :)
eğer apış arasınıda kaşıyorsan bir seksuel hastalığıda olabilir yada sadece apış arasını kaşıyorsan sosyal korkuları olan biride olabilir:)
1sibob dersin kaşımayı kesmese
2 doktora görünme tavsiyesinde bulun
3 bunlarin hiç birini yapmasa:)
4 şayet ben boğazına bıçak dayıyorum böyle tiplerin bir diz karın boşluğuna geçiriyorum artık heriflerde kaşıntı kalmıyor