folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ev Değiştirdim İkametgahı Üstüme Almak İçin

Ev Değiştirdim İkametgahı Üstüme Almak İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fatura istiyorlarmış herhalde yeni ev sahibinin üzerine faturalar açıkçası benim de işime geliyor bir daha devir al para öde uğraşmak istemiyorum.

Eve internet bağlatıp onun faturasını götürsem kabul ediyorlar mı? Ya da bu fatura olayı olmasa da olur mu kira sözleşmesiyle vs?

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

olur hocam internet faturasıda olur da mobil imza veya elektronik imza ile edevlet üzerinden direk de adres değişikliği yapabiliyorsun 

https://www.turkiye.gov.tr/adres-degisikligi-bildirimi

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam kira sözleşmesi ve dask (zorunlu deprem sigortası) isterler. Bu telefon yada internet gibi değil...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hocam hıc bırseye gerek yok  gıt nufus mudurlugune kaymakamlıklarda olur ıkametı degıstır . Sonra sana kagıt verırler onu da muhtara goturuyorsun yeneı degıstırdım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Belgesiz şartsuz şurtsuz değiştiriyolar da nüfus müdürlüğünden, ben son oturduğum eve ikametgahı aldırmak istemiştim dairede başka aile görünüyo diye oraya ikametgah vermemişlerdi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 5
ev konut ikametgah