Ev Güvenlik Sistemi Hakkında
-
ürün kafamdan geçiyor şöyle sorum var gsm desteği varya buna telefon numarası nasıl tanımlanacak? yoksa simin içindeki numarayımı arıyor?
-
ürün hoş güzlede. buna simkart takılıyor ise buna tanımlı birde imei olmalı. ürün yurtdışından geliyorsa diyecek ki devlet " hani bunun vergisi madem vergi vermedin kapatıyorum imei'ni " böyle bi durumda olabilir gibi geliyor bana.
-
can498 bunu yazdı
ürün hoş güzlede. buna simkart takılıyor ise buna tanımlı birde imei olmalı. ürün yurtdışından geliyorsa diyecek ki devlet " hani bunun vergisi madem vergi vermedin kapatıyorum imei'ni " böyle bi durumda olabilir gibi geliyor bana.
he bak onu hiç düşünmemiştim :)
imei varsa imei işletiriz sıkıntı yok pederler umreye gidip gelecek :) imei nerdedir bunun :)
durum iyice karıştı amk
-
DJ_Alper bunu yazdıcan498 bunu yazdı
he bak onu hiç düşünmemiştim :)
imei varsa imei işletiriz sıkıntı yok pederler umreye gidip gelecek :) imei nerdedir bunun :)
durum iyice karıştı amk
imesi nerdedir bilmiyorum. ama üzerinde yazacağını düşünüyorum.
ama değiştirmek gerekirse nasl olur bir fikrim yok açıkçası.