Ev Penceresi Silme Aparatları ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim, annem artık sıyırdımı ne çözemiyorum olayı halen .

5 katlı binanın  4. katındayız arkadaş korkmadan o ıslak elleriyle aleminyum pencereye  tek eliyle tutup

pencerenin dış kısmına çıkıyo ulan evde dört dolanıyorum artık sinirden korkudan yeter valla yeter,

daha demin dedim bırak ben  silerim bir tane dandik bişi almış abim ulan iki  sildim kırıldı kafası aşşağı düştü

allahtan kimsede yoktu aşşağıda adam öldürmekten içeri girerdim arkadaşlar varmı ailede böyle birşey kullanan  alet  araç gereç 

korkudan  artık sıyırcam bende  . önerileriniz varsa belirtin lütfen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/kollu-cam-silme-aparati-62179244

SysTeMeRRoR tarafından 25/Mar/13 12:15 tarihinde düzenlenmiştir

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

hocam daha demin kırdığım alet oydu ondan başka birşey lazım  valla 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hoca mıknatıslı bişey vardı bi bakıver

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Coklu kullanimli birseyey..

http://www.evidea.com/h2o-mop-x5-buharli-temizleyici-/p/99392?gclid=CNL-l4K4mbYCFaHHtAod1kkAvw

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oS9sywPxGY0#t=133s

mclaren tarafından 26/Mar/13 05:34 tarihinde düzenlenmiştir

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

cam sağlamsa korkma bişey olmaz, temizlik olayında kadınlar şempanze gibidir, empire states kendisinin olsa tek tek tüm camları temizler düşmez.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

bundan aldık hocam pek bir fayası yok aslında bakarsan  

hocam camdan şüphemiz yok ama bir an el kayması filan olursa valla  çok kötü bir şey

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim, annem artık sıyırdımı ne çözemiyorum olayı halen .

5 katlı binanın  4. katındayız arkadaş korkmadan o ıslak elleriyle aleminyum pencereye  tek eliyle tutup

pencerenin dış kısmına çıkıyo ulan evde dört dolanıyorum artık sinirden korkudan yeter valla yeter,

daha demin dedim bırak ben  silerim bir tane dandik bişi almış abim ulan iki  sildim kırıldı kafası aşşağı düştü

allahtan kimsede yoktu aşşağıda adam öldürmekten içeri girerdim arkadaşlar varmı ailede böyle birşey kullanan  alet  araç gereç 

korkudan  artık sıyırcam bende  . önerileriniz varsa belirtin lütfen

Her seferinde ayni duygulara bende kapiliyorum. Bir iki alet bende almistim fakat duzgun temizlemiyor diye yine o manuel sisteme donuyorlar :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bizim arkadaşın annesi o şekilde rahmetli olduydu aşağıya uçarak , şu valide milletinin cam ve perde takıntısı dayaklık boyutlara ulaşabiliyor . 

rahmetli babannem belini kırdıydı merdivenden düşüp , neymiş cam ve perde derdine 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

bn de 7. kattayım pencereler pis pis duruyo ne silicem abi pencerenin dışını içini silsem yeter

Toplam Hit: 3124 Toplam Mesaj: 10