Ev Sahibi İle Aramızda Borç Sözleşmesi Yapılacak, Anlayanlar Yardım Edebilirler Mi Acil ?
-
Hocalar 350 TL aidat borcum vardı apartman yönetimine, biraz sıkıştırdıkları için pazartesi parayı verecektim. Ev sahibi de bu parayı çok sıkışık olduğu için rica etti istedi yalnız bu adam bana hiç güvenmedi işleri hep senetli imzalı yaptırıyor bu yüzden bende buna bi sözleşme anlaşma gibi birşey imzalatmam gerekiyor. Aidat borcu benim borcum, Aidat parasını ev sahibine vereceğim ev sahibi de 1 ay sonra bu parayı apartman yönetimine benim adıma aidat parası olarak ödeyecek. Bu bilgilerle bana bir sözleşme anlaşma gibi birşey yazabilir misiniz ? Varmı bu güzelliği yapacak bir mürid ?
-
senin yerine olsam o ibney değil apartmana verirdim
-
teslim ve tesellüm tutanağı
-
aidat parasıyla ev sahibinin alakası ne ki
apartman yöneticisine vereceksin aidatını veya apartman görevlisine o teslim eder yöneticiye apartmanlarda oturanlar böyle yapar benim bildiğim
ha çevre düzenleme fln varsa yarısını ev sahibi öder orası ayrı tabii...
adam heralde biriken aidat borçlarını ödemiyorsun diye senden hepsini almak istedi
adam işi garantiye almış senet yapmış aylık kiralar için, öğrenci olduğundan veya memur olmadığın için fln...
350 tl için neyin sözleşmesini yapıcaksın ki, sencede tuhaf değil mi, tatsızlık çıkabilir gerek yok -
ben adama güvendiğim için eve girerken 3 bin tl ye imza atmışım, aidat borçları bana aittir diye imza atmışım şimdi bu adama 350 tl için imza attırmamamı mı söylüyorsun hocam ? Gerekirse 5 TL için senet imzalatırım. Aidat borcu bizde de apartmana veriliyor fakat verecegimi duyunca o parayı benden borç olarak istedi önümüzdeki ay ben verrim yönetime diye. bu yüzden bi sözleşme yapıp bunu da yöneticiye göstermem gerekiyor yoksa ben kötü oluyorum her iki tarafla da.
-
bir aylık normal senet yap. aidat karşılığı filan herhangi bir yazı yazmasın senette.
normal hamiline borç seneti 350 liralık. o senedi de al yöneticiye ver makbuzunu al. senedi kendi tahsil etsin adamdan gerisi onların arasında.
kırtasiyelerde vardır senet
-
evet çok mantıklı bu hocam eywallah sagolasın
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------ben adama güvendiğim için eve girerken 3 bin tl ye imza atmışım, aidat borçları bana aittir diye imza atmışım şimdi bu adama 350 tl için imza attırmamamı mı söylüyorsun hocam ? Gerekirse 5 TL için senet imzalatırım. Aidat borcu bizde de apartmana veriliyor fakat verecegimi duyunca o parayı benden borç olarak istedi önümüzdeki ay ben verrim yönetime diye. bu yüzden bi sözleşme yapıp bunu da yöneticiye göstermem gerekiyor yoksa ben kötü oluyorum her iki tarafla da.
-----------------------------ev sahibin senden borç para mı istedi ?
e yardımcı olsana neden böle kötü şeyler düşünüyorsunuz
adam zora girmiş yardım istemiş kiracısından
-
Adamın arkasından konuşmam ama böylesi daha makbul hocam biraz farklı olaylar var çünkü
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------Adamın arkasından konuşmam ama böylesi daha makbul hocam biraz farklı olaylar var çünkü
-----------------------------yalnız dostum adam o parayı ödemeyecek olursa ödemez. o kırtasiyedeki senetlerin noter tarafından onaylanması gerekiyo. yoksa inat edip ödemeyebilir adam. dikkat ona.