Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi
-
Merhabalar,
Ev sinema sistemi almak istiyorum. Kablosuz olmalıdır mutlaka. Koltuğun arkasına iki tane uzun koyacağım, sağda solda kablo görünsün istemiyorum o sebeple.
LG bakıyorum ama henüz kablosuz olarak bulamadım. Bu konuda tavsiyeleriniz nedir?
-
tolgasen bunu yazdı
Merhabalar,
Ev sinema sistemi almak istiyorum. Kablosuz olmalıdır mutlaka. Koltuğun arkasına iki tane uzun koyacağım, sağda solda kablo görünsün istemiyorum o sebeple.
LG bakıyorum ama henüz kablosuz olarak bulamadım. Bu konuda tavsiyeleriniz nedir?
bütce nedir hocam
-
infazteam bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Merhabalar,
bütce nedir hocam
2000'i pek geçmemeli hocam.
-
LG BH7520TW
-
Ya bende çok isterim bunları kurmak ama konu komşu rahatsız olmuyor mu gürültüden. Ev müstakilse anlarım da değilse sıkıntı büyük. Ses yalıtımı filan bişey yaptırmak lazım.
-
ilteris bunu yazdı
LG BH7520TW
Bu mereti bulamadım hocam hiç bir yerde. Teknosa, vatan, media markt gezmediğim yer kalmadı.
Iruretta bunu yazdıYa bende çok isterim bunları kurmak ama konu komşu rahatsız olmuyor mu gürültüden. Ev müstakilse anlarım da değilse sıkıntı büyük. Ses yalıtımı filan bişey yaptırmak lazım.
Amacım yüksek ses değil hocam 3D ses. Yani film vs. izlerken her yerden ses gelsin. :)