Ev Telefonunu Laptopa Bağlarken Şifre İstiyor
-
arkadaşlar ev telefonunu lep topa bağlarken türkiyenin internet erişim şifresi mi ne öyle bir şifre istiyor
pek açıklaya bildimmi sorunumu bilmiyorum ama o şifre konusunda yardımcı olacak olanlar vardır
şimdiden teşekkürler
-
telefonu laptobun neresine bağlıyorsun sorusunun tek cevabı, modemdir. Sanırım dial up bağlantı yapmaya çalışıyorsun, hala öyle hizmet veriliyor mu bilgim yok.. Telefonu bağlayıp ne yapmaya çalışıyorsun? Bir yerleri mi aramak istiyorsun
-
hocam sen benim şu soruma cevap ver sorunumu çözeceğime inanıyorum
rusyada modemsiz internete girilebiliyormuş türkiyede böye bi şeyin olması imlansız demi
-
modemsiz nasıl internete girersin ki? Şöyle girersin, bunu türkiyede de yapabilirsin.. wireless kartın varsa, ttnetin wifi noktaları var, kullanıcı adı ve şifreni girerek girebiliyorsun.. yada gsm şirketlerin verdiği connect kartlarla (pcmcia kartlar) yada usb kartlarla girebilirsin.. Yada cep telefonunu bağlayıp girebilirsin.. Onun dışında uydu internet yada kablolu tv üzerinden girebilirsin.. Almayanda elektrikten giriliyordu internete.. Türkiyede de yukarıda saydığım şeylerden hariç dsl modem şart. (dikkat et, com modem değil, dsl modem diyorum (adsl,vdsl..))
Toplam Hit: 913 Toplam Mesaj: 4