Evcil Hayvan Alan Satan Var Mı? (Kedi)
-
merhabalar, evimizde birtane ragdoll kedimiz var, yavruyken hediye gelmişti büyüdü, kızgınlığa giriyor, arpası bol mu geldi anlamadım 2 3 haftada bir vaaauv vaaauuv uyutmuyor, sabah 5 de bir başlıyor gece 12 ye kadar çok sıkıntı yaşatıyor.
Kısırlaştırmak tek çareymiş sanırım, ilaçlar kanser yapıyormuş, kısırlaştırmadan önce 1 ya da 2 defa yavru almak istiyorum, hem daha sağlıklı dediler hem de kısırlaştırmaya da içim el vermiyor bari bir iki yavrulasında sonra içim rahat eder, hem de masrafını çıkarırı belki, ama yavruları nasıl satacağım bilmiyorum.
internet hep sahiplendirme diye dolu bunun raconu nedir, biri sahiplendirmek için arasa ben fiyat versem suç olur mu. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli arkadaşlar bunun raconunu söyleyebilir mi
-
1-2 yavru mu :) hocam tek seferde 5 verebiliyor kediler :)
-
Bu işin raconu yok hocam.
Hayvanlari satmak büyük ayıptır, bu davranış hor görülür.
Sırf bu yüzden yani para için, laboratuvar üretimi cinsler çoğalmakta ve hayatları boyunca acı çekmektedirler.
İlla yavrulasin bu duyguyu yaşasın istiyorsan yavrularını tek tek özenle sahiplendirirsin. Sahiplendirdigin insanlarla yakin ilişki kurup her sene fotoğraflarını istersin.
Zaten ilerki zamanlarda iyice kediyle bağları güçleneceginden, kendilerine bir çocuk verdiginden ötürü sana vefa borçları olur herhangi bir sey rica edersen senden asla esirgemezler.
En kötü dualarını alırsın.
Kısırlaştırma konusunda da vicdan yapma hiç. Seni ve binayı uyutmayan o hormonlar kediye de zarar veriyor.
Kısırlaştırmadan yaşama şansınız yok.
-
Gece uyutmazsa kediyi tatmin ederek geçici olarak rahatlatabilirsin. Biliyorum garip bir cümle oldu ama var böyle bir şey. Bu işlemden sonra videodaki gibi kendini yerlerde yuvarlaması normaldir. İç güdüsel olarak erkeğin spermleri yumurtasına ulaşsın diye yapıyor.
-
hocam eş dost illa ki isteyen oluyor yavrulardan. ben kediyi sahiplenirken para ödemedim. cins kediydi ama ben rahat etmedigim için aldıgım kişiye mama hediye ettim. benden sonra alanlarda aynı şekilde yapmış
-
erebos bunu yazdı
merhabalar, evimizde birtane ragdoll kedimiz var, yavruyken hediye gelmişti büyüdü, kızgınlığa giriyor, arpası bol mu geldi anlamadım 2 3 haftada bir vaaauv vaaauuv uyutmuyor, sabah 5 de bir başlıyor gece 12 ye kadar çok sıkıntı yaşatıyor.
Kısırlaştırmak tek çareymiş sanırım, ilaçlar kanser yapıyormuş, kısırlaştırmadan önce 1 ya da 2 defa yavru almak istiyorum, hem daha sağlıklı dediler hem de kısırlaştırmaya da içim el vermiyor bari bir iki yavrulasında sonra içim rahat eder, hem de masrafını çıkarırı belki, ama yavruları nasıl satacağım bilmiyorum.
internet hep sahiplendirme diye dolu bunun raconu nedir, biri sahiplendirmek için arasa ben fiyat versem suç olur mu. Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli arkadaşlar bunun raconunu söyleyebilir mi
İnternette sahiplendirme diyenlerin alayı yalancı özellikle cins kedi ise kesin yüzde yüz yalancı fiat koyamıyor koyarlarsa ticarete girer bir şikayetle hoplatılar :) Sokak kedisi yada tekir kedi varsa onlar direk verir. Kedi güzelmiş yavrularıda güzel olur. Ben alırdım eşim için ama sende mama parası babalık analık parası vs diyeceksen eğer gelmez. :)
-
Cevaplar için teşekkür ederim, bu tatmin konusu da pek idare etmiyor sanırım 1 ay sonra başlıyormuş, yağlı kulak çöpü felan bişeyler anlatmışlar ama bana biraz garip geliyor içim almıyor
Bu cinsler epey reğerliymiş anladığım kadarıyla, birkaç kişiye alacakmış gibi yazdımda rakamlar uçuk, damızlık olarak alanlar var, yavrularını satarsam böyle çocuklu ailelere satarım ticaretini yapacaklara değil kesinlikle
Satmadan önce de kısırlaştırma yola alakalı bilgilendirerek sizin dediklerini deki gibi
Sanırım Facebook'tan gelan mı satılıyor artık bunlar
-
Hocam benim kedi de 2 aydan fazladir kizginliga girip cikiyor. Biktirdi kendinden. Ben de bir sefer yavru alip kisirlastirmak istiyordum ama veteriner bir yasina girmesini bekle dedi 9. Aya gelmeden kizginliga girdi. Bir hafta giriyor iki uc gun geciyor sonra yine giriyor. Butun gece yok mu beni siken diye bagiriyor. Deli etti bizi. Kisirlastiralim dedik mdem boyle olmayacak ama kizginligi gecmiyor. Igne vurdurduk. Simdilik rahatladi, kilo almaya basladi. Valla ne yapicam bilmiyorum. Bir arkadas da dedi yavru bakmak zor. Yuva bulucan ericen sonra geri getiriyorlar bakamiyoruz diye. Ugrasirsin dedi. Muhtemelen kisirlastiricam
Veteriner bir yasa gelmeden ciftlestirmeyin zor dogum yapiyorlar, bedenen kucuk kaliyor, sezeryanla ugrasirsin, olebilir bile dedi. Bilgin olsun hocam. Igne icin de surekli yaptirirsan tumor yapabiliyor bir seferden bisey olmaz dedi yaptirdim ben de. Bahsettigim igne de kizginligi 6 ay erteliyor. Kafan karisiksa sen de yaptir o ara karar verirsin.
Yavru satisi da sahiplendirme derler her yerde ama arayinca masraf ettim parasini ver derler. Genel yontem bu. Erkek kedi sahibine 1 yavru hakki verirsin. Kendi secer yavruyu. Secim hakki erkek kedi sahibindedir. 5ten fazla olursa 2 hak veriyorlar genelde. Rajon boyle yani :)
-
1.5 yaşında kısırlaştırdım erkek. 3 yasinda suan. anestezi aldı ama atlattık cok sükür sorun olmadi. kilo aliyosa kalorisi düsük mamalardan verin, kısırlaştırdıktan sonra sterilized mama alirsiniz kilo alımı yapmaz. bizimki uzun süredir kilosunu koruyor. cinsi british shorthair.
kisirlastirdiktan sonra hemen değil 1 ay sonra falan o deliligi bitti yine varda oyun yada yemek istiyor onuda yapinca geciyor normal. artik o kizginlik hareketleri yok. alisti kafa rahat suan keyifli sessiz :)
insidae tarafından 23/Eki/24 17:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayvan satanlar,
Ticaretci bunlar, kumarci bunlar, içkici bunlar Enişteeeee!