Evde Bulabileceginiz Malzemelerden Zehirli Gaz Yapımı...
-
Eveet;hepinizin evinde mutlaka ACE ,TUZ RUHU,ve KLORAK vardır sanırım...Duyar gibi oldum eveeeet.Önemli olan bunları karıştırma metodu ;ilk etapta bos bir kova bulun icine ace ve klorak sırasıyla dökün ardindan dikkatli bi sekilde tuzruhunu ekleyin ve KESİNLİKLE SOLUMAYİN veee istege gore ister şişede ister kovada servis edin affiyet ola...(ayrica mükemmel bir saldiri ve tahrip sıvısıdır) küçük bir sprey şişesinde protection olarak kullanılabilr benden söylemesi hadi kolay gele...
-
bununla kedi,köpek ve hatta maymun öldürüldüğünü duymuşdum
-
bi gün biri sana sıkarsa görürsün ebenikini tuz ruhuymuş uçtunmu sen kardeşim manyaqmısın adamı öldürür o protection fln diyosun bide manyagın biri çıkar yapar sonra zati bi sürü manayq war memlekette sayende yenileride katılmış olur
-
ZuLuM ve ultrAsker adlı arkadaşlar lütfen nerede olduklarını iyi düşünsünler. Siz Tahribatın Vukuatlar - Anarşi bölümündesiniz.Tahribatın bütün manyakları psikopatları ve diğer bütün ruh hastalarının en favori bölümüdür.Lütfen aklı başında mesajlarr yazıpta forumu kirletmeyin.
Bu arada klorak nedir ?Açıkçası hiç duymadım.
-
KLORAK nedir bi anlatsana kardeş birde ben sana iki zehirli gaz anlatıyım ikisindede ortaya klor gazı çıkıyor
1- HCI ile çamaşır suyunu karıştırarak alacan iki şişe boş olacak birine çamaşır suyu diğerine HCI doldur birbirine bantla sonra fırlat klor çıksın ortaya
2-bu bir çeşit tuzak aslında evin yerlerini iyice cilala bolca sonra katletceğin kişinin yere çamaşır suyu dökmesini sağla ortalık savaş alanı gibi olsun
(2.yi detaylı isteyene anlatırım)
-
abi bak sen ank daysan ben donunce bunu pazarliyip satalim !
-
iyide bu işler bu kdr kolay değil oranını yazacaksın?
-
HCl ve çamaşır suyu 1:1
2.sinin ölçüsü yok zaten katletceğin kişiye şu kadar dök demiycen her ölçüde olacak
-
arkadaşım en kolayı al tuz ruhu ( hcl) ve onu küçük alüminyum yada cinko ile birleştir bir kola kutusunun için de,sonrada kapagı kapat ve 10 dakka bekle al sana ses bombası malzeme nekadar artarsa süre kısalır bayagı etkili ben yaptım.jandarma geldi :))