folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evde Bulabileceginiz Malzemelerden Zehirli Gaz Yapımı...

Evde Bulabileceginiz Malzemelerden Zehirli Gaz Yapımı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    troublemakerdogg
    troublemakerdogg's avatar
    Erkek
    Eveet;hepinizin evinde mutlaka ACE ,TUZ RUHU,ve KLORAK vardır sanırım...Duyar gibi oldum eveeeet.Önemli olan bunları karıştırma metodu ;ilk etapta bos bir kova bulun icine ace ve klorak sırasıyla dökün ardindan dikkatli bi sekilde tuzruhunu ekleyin ve KESİNLİKLE SOLUMAYİN  veee istege gore ister şişede ister kovada servis edin affiyet ola...(ayrica mükemmel bir saldiri ve tahrip sıvısıdır) küçük bir sprey şişesinde protection olarak kullanılabilr benden söylemesi hadi kolay gele...

...tbm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bununla kedi,köpek ve hatta maymun öldürüldüğünü duymuşdum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bi gün biri sana sıkarsa görürsün ebenikini tuz ruhuymuş uçtunmu sen kardeşim manyaqmısın adamı öldürür o protection fln diyosun bide manyagın biri çıkar yapar sonra zati bi sürü manayq war memlekette sayende yenileride katılmış olur

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

ZuLuM ve ultrAsker adlı arkadaşlar lütfen nerede olduklarını iyi düşünsünler. Siz Tahribatın Vukuatlar - Anarşi bölümündesiniz.Tahribatın bütün manyakları psikopatları ve diğer bütün ruh hastalarının en favori bölümüdür.Lütfen aklı başında mesajlarr yazıpta forumu kirletmeyin.

Bu arada klorak nedir ?Açıkçası hiç duymadım.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

KLORAK  nedir bi anlatsana kardeş birde ben sana iki zehirli gaz anlatıyım ikisindede ortaya klor gazı çıkıyor

1- HCI ile çamaşır suyunu karıştırarak alacan iki şişe boş olacak birine çamaşır suyu diğerine HCI doldur birbirine bantla sonra fırlat klor çıksın ortaya

2-bu bir çeşit tuzak aslında evin yerlerini iyice cilala bolca sonra katletceğin kişinin yere çamaşır suyu dökmesini sağla ortalık savaş alanı gibi olsun

(2.yi detaylı isteyene anlatırım)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi bak sen ank daysan ben donunce bunu pazarliyip satalim !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iyide bu işler bu kdr kolay değil oranını yazacaksın?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

HCl ve çamaşır suyu 1:1

2.sinin ölçüsü yok zaten katletceğin kişiye şu kadar dök demiycen her ölçüde olacak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    airland
    airland's avatar
    Erkek

arkadaşım en kolayı al tuz ruhu ( hcl) ve onu küçük alüminyum yada cinko ile birleştir bir kola kutusunun için de,sonrada kapagı kapat ve 10 dakka bekle al sana ses bombası malzeme nekadar artarsa süre kısalır bayagı etkili ben yaptım.jandarma geldi :))

l love this game
Toplam Hit: 9307 Toplam Mesaj: 9