Evde Kullanmak İçin Nargile Tavsiyesi
-
öncelikle konu değişik tarihlerde defalarca açılmış hepsine baktıım ıstedıklerımı bulamadım hatta GENEL sekmesi aldındaki kısma
bu msg yıde yazdım ama son 4 saatte 1 kısı gorunce konu açma isteği duydum
özet olarak evde kullanmak uzere nargıle almak ıstıyorum
2 gundur araştırma yapıyorum ama sızlerın fikirlerini almak istedim
yakın zamanda nargile alma ısteyen arkadaslara kaynak olabilir
oncelıkle ınternetten alıcam bursada bu ısın satısını yapan fazla yer yok
seramık nargıle almak ıstıyorum 60 tl cıvarı
http://tokelnargile.com/tr/seramik-takimlar/198-orta-seramik-takim.html
tavsiyeleriz nelerdir?
-
Bunlar tat vermez hocam,alıcaksan döküm nargile al nargilenin tadına esas o zaman varırsın ve tütün olarak al falkher'den şaşma,kömür olarakda kefoyu tavsiye ederim. evde iki tane var bendede aktif kullanıcıym.kafana takılan sormak istediğin bişey olursa pm atabilirsin.
-
Laleli güzel duruyor hocam.Bende yaza doğru almayı düşünüyorum hafta sonu balkon sefası hesabı..Ama bütçe kısıtlı olduğu için tütüncülerde satılan 25 liralıklardan alcam.Çocuk bahçede oynasın ben balkondan ona bakarak bi elde kahve ve nargile oofff oooofffff.....
yanak tarafından 11/Şub/13 21:23 tarihinde düzenlenmiştir -
yanak bunu yazdı
Laleli güzel duruyor hocam.Bende yaza doğru almayı düşünüyorum hafta sonu balkon sefası hesabı..Ama bütçe kısıtlı olduğu için tütüncülerde satılan 25 liralıklardan alcam.Çocuk bahçede oynasın ben balkondan ona bakarak bi elde kahve ve nargile oofff oooofffff.....
onlardan bi cacık olmaz hocam teneke hepsi nargile keyfin zehir olur gider.
-
ONEMINUTE bunu yazdıyanak bunu yazdı
onlardan bi cacık olmaz hocam teneke hepsi nargile keyfin zehir olur gider.
Benimde gönlüm tabiiki onlardan yana lakin bakıcaz yaza kadar idaadan bişiler tuturursak :D