Evde Kullanmak İçin Nargile Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

öncelikle konu değişik tarihlerde defalarca açılmış hepsine baktıım ıstedıklerımı bulamadım hatta GENEL sekmesi aldındaki kısma 

bu msg yıde yazdım ama son 4 saatte 1 kısı gorunce konu açma isteği duydum

özet olarak evde kullanmak uzere nargıle almak ıstıyorum

2 gundur araştırma yapıyorum ama sızlerın fikirlerini almak istedim

yakın zamanda nargile alma ısteyen arkadaslara kaynak olabilir 

oncelıkle ınternetten alıcam bursada bu ısın satısını yapan fazla yer yok 

seramık nargıle almak ıstıyorum 60 tl cıvarı 

http://tokelnargile.com/tr/seramik-takimlar/198-orta-seramik-takim.html

tavsiyeleriz nelerdir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlar tat vermez hocam,alıcaksan döküm nargile al nargilenin tadına esas o zaman varırsın ve tütün olarak al falkher'den şaşma,kömür olarakda kefoyu tavsiye ederim. evde iki tane var bendede aktif kullanıcıym.kafana takılan sormak istediğin bişey olursa pm atabilirsin.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Laleli güzel duruyor hocam.Bende yaza doğru almayı düşünüyorum hafta sonu balkon sefası hesabı..Ama bütçe kısıtlı olduğu için tütüncülerde satılan 25 liralıklardan alcam.Çocuk bahçede oynasın ben balkondan ona bakarak bi elde kahve ve nargile oofff oooofffff.....

yanak tarafından 11/Şub/13 21:23 tarihinde düzenlenmiştir

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yanak bunu yazdı

Laleli güzel duruyor hocam.Bende yaza doğru almayı düşünüyorum hafta sonu balkon sefası hesabı..Ama bütçe kısıtlı olduğu için tütüncülerde satılan 25 liralıklardan alcam.Çocuk bahçede oynasın ben balkondan ona bakarak bi elde kahve ve nargile oofff oooofffff.....

onlardan bi cacık olmaz hocam teneke hepsi nargile keyfin zehir olur gider.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı
    yanak bunu yazdı

onlardan bi cacık olmaz hocam teneke hepsi nargile keyfin zehir olur gider.

Benimde gönlüm tabiiki onlardan yana lakin bakıcaz yaza kadar idaadan bişiler tuturursak :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 5