Evde Limon Yetiştirmek.
-
internetten 2 yaşında limon-mandalin-kamkat bodur fidan aldim.limon güzel cicek actı. 40-50 ye yakın.soguk illerde limon yetiştmek oldukca güzel. mandalin kamkat bir yaşında idi.mandalin 1-2 tane cicek actı.

-
-
salondamı yetişritiyon nedir eksene bahçeye (varsa tabi)
-
apartman- bahce varda ortak.kış memleketi burası dışarda olmaz zaten.
sansar55 tarafından 02/Mar/13 20:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Banada şu çörek otunu bulun abi yetiştirmek istiyorum :D
-
Valla Bahçe işlerini bende severimde Kısmet Bahçeli bir Evim olursa Uğraşacam artıkın.
-
benim evin önü bahçe dededen kalma bi limon portakal karışımı bi ağacım var ağaçta 2 dal var bilekten kalın ikiside bi dalı portakal bir dalı limon veriyor görüntü süper ayrıca 2 adet hurma 1 adet urmu dutu yetiştiriyorum hocam
-
costantin bunu yazdı
benim evin önü bahçe dededen kalma bi limon portakal karışımı bi ağacım var ağaçta 2 dal var bilekten kalın ikiside bi dalı portakal bir dalı limon veriyor görüntü süper ayrıca 2 adet hurma 1 adet urmu dutu yetiştiriyorum hocam
sicak yerdesin demek sen. -
Evde bir tane çekirdekten yetişme limon fidanı var, boyu 1 metreyi geçti. Aşılanma vs. olmadığı için yeşillik niyetine orada duruyor.
Geçen sene de aşılanmış olduğu söylenen bir tane limon fidanı aldım. Onun da boyu 1,5 metre civarında oldu, hala ses seda yok.Can sıkıntısından geçen sene bir de süs narı almıştım. Boyu taş çatlasın 20 cm. Nasıl güzel açıyor bir görseniz.
Limonlar boylarından poslarından utansınlar... :)