Evden Eve Nakliyat Firması Bilen ?
-
Merbahalar Millet,
Manisa'nın bir ilçesinden, İstanbul'un bir ilçesine ev taşıyacağım. Eşyalar fazla değil, 1+1'i ancak doldurur.
Tanıdığınız yada daha önce müşterisi olduğunuz - memnun kaldığınız; Evden eve nakliyat firması var mı ?
İnternette yığınla ilan var ama tavsiye üzerine bir şirkete yönlenmek istedim.
Bildiğiniz bir firma varsa; site adresi veya cep tel / iş yeri teli atan olabilirse çok sevinirim.
Şimdiden çok sağolun.
-
karadeniz lojistik var benden tavsiye sakın onlara gitme biz cok cektik sen cekme :D internetten bulursan sıkıntı cekersin kapıda fiyat artırıyo serefsizler sen en saglamı git manisadan bul bi sirket birebir irtibata gec tasıt...
-
akenaton, Allah razıolsun verdiğin bilgileri için hocam. En azından "Karadeniz Lojistik"i seçmeyeceğimi biliyorum. Kapıda fiyat arttırmada garip olaymış = kulağıma küpe olacak.
Manisa'dan bulunabilir tabiki ama nakliyat ile ilgili hiç tecrube edinmediğim için bilmiyorum ne pürüzleri çıkabilir..
-
kardesim allah yardım etsin, ev tasıma zor is.
öncelikle kendi evimi tasıma firmalari ile hic tasımadim ama cok kez sahit oldum. (bir sitede güvenlik amiri iken.)öncelikle tasıma firmasi yetkilisi ile git kesif yap, nerden nereye tasınacak. sebebi eger bina girisi ile tasima kamyonun park edecegi yer uzaksa bu uzaklık farkını talep edebilirler. bazı uyanıklar bu yolu uyguluyor ve uyguluyordu. yok eger asansörlü sistemse o zaman birsey diyemem.
bir kac firmaya git ve fiyat arastirmasi yap. paketleme usulu olsun, derme catma tasıma yapan firmalar halen mevcut. tasıma esnasında kesinlikle sen dur basında, büyük esyalar tasıma usulu ile tasınacaksa yardımcı ol ki saga sola carpmasınlar.
allah kolaylık versin.
-
Sağolasın burhan808 kardeş, verdiğin bilgiler için Allah senden razıolsun.
Yılbaşından hemen sonra taşınacağım için daha alt üst oldu yaşamım.
Şuana kadar dolaştığım her firmanında bir garip tutumu var. Allah'tan eşyalarım eski, yoksa çok endişe duyardım şuan..