folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Eve Ağ Kurdum Server İçin Pc Tavsiyesi İstiyorum

Eve Ağ Kurdum Server İçin Pc Tavsiyesi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İyi günler arkadaşlar 4 katlı apartmanımızda kablosuz kablolu ağ kurdum modem hub vs herşey tamam ama şimdi bi download makinası yapmak istiyorum evdeki normal pcleri açık bırakmak istemiyorum şöyle maximum 150-200TL arasında sadece kasa ne önerebilirsiniz ? yani 512-1gb arası ram olsa en az p3 p4 bi işlemci olsa ve 5-10tb hddyi kaldırabilecek ayrıca 24 saat açık kalmaya dayanabilecek sadece download/upload yapmak için elinizde olup da satmak istediğiniz yada tavsiye edebileceğiniz bir kasa war mı ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

istanbulda oturuyosan git yazıcıoğluna orda 200 liradan az istediğin gibi bi kasa toplatırsın.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Onu biliyorum da belki müritlerin elinde kelepir bişeyler wardır diye şey ettim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

yanlız hocam 15 - 20 tb disk alanını kaldırır kaldırmasına ama çok parçalaman gerekir. çünkü düşük sistem özellikleri olan bir bilgisayara eski bir işletim sistemi kurman gerekirki onlar çok büyük disk alanlarını desteklemeyebilir...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

1 tb - 2 tb neyine yetmiyo la 5-10 tbmış :D

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

yanlız hocam 15 - 20 tb disk alanını kaldırır kaldırmasına ama çok parçalaman gerekir. çünkü düşük sistem özellikleri olan bir bilgisayara eski bir işletim sistemi kurman gerekirki onlar çok büyük disk alanlarını desteklemeyebilir...

-----------------------------

abicim win7 256mb ram'e bile kurulur o derece deli benim için önemli olan biosu 5-10tb hddyi desteklesi yeter tabi onun için ne kadar sata ata girişi gerekecek onu merak eriyorum işte öyle bi anakart ne kadara gelir :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ups + soğutucu fan filan hepsi tamam mı bana kalırsa dedicated sistemlerinde genelde ne özellikler oluyor şöyle bir ararştır benzer sistemi kur 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1322 Toplam Mesaj: 7