Eve Ağ Kurdum Server İçin Pc Tavsiyesi İstiyorum
-
İyi günler arkadaşlar 4 katlı apartmanımızda kablosuz kablolu ağ kurdum modem hub vs herşey tamam ama şimdi bi download makinası yapmak istiyorum evdeki normal pcleri açık bırakmak istemiyorum şöyle maximum 150-200TL arasında sadece kasa ne önerebilirsiniz ? yani 512-1gb arası ram olsa en az p3 p4 bi işlemci olsa ve 5-10tb hddyi kaldırabilecek ayrıca 24 saat açık kalmaya dayanabilecek sadece download/upload yapmak için elinizde olup da satmak istediğiniz yada tavsiye edebileceğiniz bir kasa war mı ?
-
istanbulda oturuyosan git yazıcıoğluna orda 200 liradan az istediğin gibi bi kasa toplatırsın.
-
Onu biliyorum da belki müritlerin elinde kelepir bişeyler wardır diye şey ettim :)
-
yanlız hocam 15 - 20 tb disk alanını kaldırır kaldırmasına ama çok parçalaman gerekir. çünkü düşük sistem özellikleri olan bir bilgisayara eski bir işletim sistemi kurman gerekirki onlar çok büyük disk alanlarını desteklemeyebilir...
-
1 tb - 2 tb neyine yetmiyo la 5-10 tbmış :D
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
yanlız hocam 15 - 20 tb disk alanını kaldırır kaldırmasına ama çok parçalaman gerekir. çünkü düşük sistem özellikleri olan bir bilgisayara eski bir işletim sistemi kurman gerekirki onlar çok büyük disk alanlarını desteklemeyebilir...
-----------------------------abicim win7 256mb ram'e bile kurulur o derece deli benim için önemli olan biosu 5-10tb hddyi desteklesi yeter tabi onun için ne kadar sata ata girişi gerekecek onu merak eriyorum işte öyle bi anakart ne kadara gelir :S
-
ups + soğutucu fan filan hepsi tamam mı bana kalırsa dedicated sistemlerinde genelde ne özellikler oluyor şöyle bir ararştır benzer sistemi kur