Everest Mi Wincase Mi Kinamax Mı?
-
arkadaşlar bunların 1 km lik wireless lerini alıcamda hangisini almalıyım sizce çok kararsız kaldım herkes kinamax dior sizce almalımıyım
-
kinamax ama 1 km olayı hikaye
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen katılıyorum. kinamaxz tavsiyem bende alıcam bi kaç hafta ıcınde ama öyle 1 km bekleme :)
-
Bu 1 km olayının tamamen açık alanda radyo sinyallerinden arındırılmış bir bölgede test edildiğini ve kapalı ortamda bu performansa hiç bi zaman ulaşmayacağını unutmayalım..
-
up up up...
-
YasamaK bunu yazdı:
up up up...
-----------------------------wpa hack durumları galiba hocam :)
-
CnqZ bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
up up up...
-----------------------------wpa hack durumları galiba hocam :)
-----------------------------evet hocam onun için alıcam
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------dogru demişsin ama eksiş demişsin tamamlıyayım, aslında 1km uzaklıkta ki wirelessları görebilirsin ama bağlanamazsın kısa dalga uzun dalga olayı dalga boyu uzadıkça gücü azaldıgından veri transferi yapamıyorsun
-
gece bayağı bi anlattım ama hala çelişkide anlaşılan ..
dediğim gibi ;
everest al hocam + kinamax alacaksan güçlendirici anten yapacaksın. 12 db'lik anten senin işini görür 350 m içerisindekileri rahat görebilirsin ama antenden kaybın olur.
-
Amd-x bunu yazdı:
gece bayağı bi anlattım ama hala çelişkide anlaşılan ..
dediğim gibi ;
everest al hocam + kinamax alacaksan güçlendirici anten yapacaksın. 12 db'lik anten senin işini görür 350 m içerisindekileri rahat görebilirsin ama antenden kaybın olur.
-----------------------------yok hocam senin eline sağlık sen güzelce anlattın ama konuyu daha önce açmıştım
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Bu 1 km olayının tamamen açık alanda radyo sinyallerinden arındırılmış bir bölgede test edildiğini ve kapalı ortamda bu performansa hiç bi zaman ulaşmayacağını unutmayalım..
-----------------------------Nokta,