Evidea.Com Dolandırıcıları
-
2 adet ürün sipariş verdim . K.k ile 22 tl ödeme aldılar . Ne mail atıyorlar ne de bilgi veriyorlar. Normalde araştırmadan sitelerden birşey almam ama adamlar hepsiburada ile çalıştıkları için gerek duymadım onun güvencesiyle bakmaya gerek duymadık hata yaptık aq. Nettede baya şikayet var . Bana kaçtı size kaçmasın : )
-
geçmiş olsun hocam
http://www.evidea.com/t/hakkimizda
burada baya da iyi görünüyor aslında hani profesyonel bi firma.. en altta linkler var sipariş durumu v.s. ve müşteri hizmetleri numarası var onları denedin mi?
adamların ssl i de var hocam https://www.evidea.com/onepagecheckout
inşallah halledersin
-
sağlam gözüküor
i<>(0850)532 22 22 denedin mi>
-
Denedim . Adama telefonumu veriyorum böyle bir kayıt yok diyor , adımı soyadımı veriyorum bulamıyo nasıl iş anlamadım . Ödemeyi kredi kartıyla yaptım dekontunu göndericemde bankaya gitmem lazım galiba netten sadece işlem bilgisini nereye ödeme yaptığımı gösteriyor. 22 lira içinde uğraşmaya değermi değmezmi karar veremedim .
-
sanal pos ilemi ödedin ? öyleyse ara bankanı durumu anlat inkar ediyolar falan de. sanal posu aldıkları banka bi kulaklarını çeker heralde
-
ersn bunu yazdı
Denedim . Adama telefonumu veriyorum böyle bir kayıt yok diyor , adımı soyadımı veriyorum bulamıyo nasıl iş anlamadım . Ödemeyi kredi kartıyla yaptım dekontunu göndericemde bankaya gitmem lazım galiba netten sadece işlem bilgisini nereye ödeme yaptığımı gösteriyor. 22 lira içinde uğraşmaya değermi değmezmi karar veremedim .
sen susarsan ben susarsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa,22 lira için uğraşmaya değer mi gözüyle değil de hakkını aramak davranışıyla yaklaşsan daha iyi olur bence,malesef türkiye de bazı işler tehditvari yürüyor. Gerekirse mahkemeye gideceğini ilet mail ile ulaşabildiğin numaralara arayıp tek tek konuş yani şahsen ben olsam öyle yapardım :)
-
erc bunu yazdıersn bunu yazdı
sen susarsan ben susarsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa,22 lira için uğraşmaya değer mi gözüyle değil de hakkını aramak davranışıyla yaklaşsan daha iyi olur bence,malesef türkiye de bazı işler tehditvari yürüyor. Gerekirse mahkemeye gideceğini ilet mail ile ulaşabildiğin numaralara arayıp tek tek konuş yani şahsen ben olsam öyle yapardım :)
sırf senin ilgin için yarın gidicem bankaya dekont alıcam :D O değil lavuk diyoki böyle bir kayıt yok alışveriş yaptıkdan sonra paso spama reklam mailleri geliyor :D
ersn tarafından 24/Eki/13 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
ersn bunu yazdıerc bunu yazdıersn bunu yazdı
sırf senin ilgin için yarın gidicem bankaya dekont alıcam :D O değil lavuk diyoki böyle bir kayıt yok alışveriş yaptıkdan sonra paso spama reklam mailleri geliyor :D
E yani e-ticaretin kolay olmadığını anlasınlar adam gibi iş yapsınlar :)