Evidea.Com Dolandırıcıları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 adet ürün sipariş verdim . K.k ile 22 tl ödeme aldılar . Ne mail atıyorlar ne de bilgi veriyorlar. Normalde araştırmadan sitelerden  birşey almam ama adamlar hepsiburada ile çalıştıkları için gerek duymadım onun güvencesiyle bakmaya gerek duymadık hata yaptık aq. Nettede baya şikayet var . Bana kaçtı size kaçmasın : )

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam

http://www.evidea.com/t/hakkimizda

burada baya da iyi görünüyor aslında hani profesyonel bi firma.. en altta linkler var sipariş durumu v.s. ve müşteri hizmetleri numarası var onları denedin mi?

adamların ssl i de var hocam https://www.evidea.com/onepagecheckout

inşallah halledersin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sağlam gözüküor

i<>(0850)532 22 22  denedin mi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Denedim . Adama telefonumu veriyorum böyle bir kayıt yok diyor , adımı soyadımı veriyorum bulamıyo nasıl iş anlamadım . Ödemeyi kredi kartıyla yaptım dekontunu göndericemde bankaya gitmem lazım galiba netten sadece işlem bilgisini nereye ödeme yaptığımı gösteriyor. 22 lira içinde uğraşmaya değermi değmezmi karar veremedim .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

sanal pos ilemi ödedin ? öyleyse ara bankanı durumu anlat inkar ediyolar falan de. sanal posu aldıkları banka bi kulaklarını çeker heralde

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Denedim . Adama telefonumu veriyorum böyle bir kayıt yok diyor , adımı soyadımı veriyorum bulamıyo nasıl iş anlamadım . Ödemeyi kredi kartıyla yaptım dekontunu göndericemde bankaya gitmem lazım galiba netten sadece işlem bilgisini nereye ödeme yaptığımı gösteriyor. 22 lira içinde uğraşmaya değermi değmezmi karar veremedim .

sen susarsan ben susarsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa,22 lira için uğraşmaya değer mi gözüyle değil de hakkını aramak davranışıyla yaklaşsan daha iyi olur bence,malesef türkiye de bazı işler tehditvari yürüyor. Gerekirse mahkemeye gideceğini ilet mail ile ulaşabildiğin numaralara arayıp tek tek konuş yani şahsen ben olsam öyle yapardım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erc bunu yazdı
    ersn bunu yazdı

sen susarsan ben susarsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa,22 lira için uğraşmaya değer mi gözüyle değil de hakkını aramak davranışıyla yaklaşsan daha iyi olur bence,malesef türkiye de bazı işler tehditvari yürüyor. Gerekirse mahkemeye gideceğini ilet mail ile ulaşabildiğin numaralara arayıp tek tek konuş yani şahsen ben olsam öyle yapardım :)

sırf senin ilgin için yarın gidicem bankaya dekont alıcam :D  O değil lavuk diyoki böyle bir kayıt yok alışveriş yaptıkdan sonra paso spama reklam mailleri geliyor :D

ersn tarafından 24/Eki/13 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı
    erc bunu yazdı
    ersn bunu yazdı

sırf senin ilgin için yarın gidicem bankaya dekont alıcam :D  O değil lavuk diyoki böyle bir kayıt yok alışveriş yaptıkdan sonra paso spama reklam mailleri geliyor :D

E yani e-ticaretin kolay olmadığını anlasınlar adam gibi iş yapsınlar :)

Toplam Hit: 1607 Toplam Mesaj: 8