Evkur'da Garanti Olayı ?
-
iyi günler müridler
olayı kısaca anlatayım. benim cep telefonunu evkurdan almıştım faturası filan elimde şimdi telefon bozuldu lg servisi teleservis isimli bir firma imiş ve bu d.bakırda kapanmış gecenlerde en yakın antep'te var. kargo ile filan güvenemedim
normalde teknosa'dan telefon aldığımda bi sorunda onlara götürüyordum işlemleri onlar hallediyordu. diyorum ki acaba evkur'da da işler böyle yürüyor mu bilgisi tecrübesi olan var mı ?
not: telefonu istanbulda bi şubeden almıştım d.bakırda bi şubeye versem problem çıkar mı ?
-
Faturanla git hemen hallederler seni uğraştırmazlar ona git buna git diye aynı teknosa mantığı 3 defa sıkıntım oldu 3 farklı sebepten 3. de soru sormadan değişim yapmışlardı.Sattıkları malı biliyorlar yani
-
SUPERBICO bunu yazdı
Faturanla git hemen hallederler seni uğraştırmazlar ona git buna git diye aynı teknosa mantığı 3 defa sıkıntım oldu 3 farklı sebepten 3. de soru sormadan değişim yapmışlardı.Sattıkları malı biliyorlar yani
hayda. netten şubelere baktım d.bakır'da evkur'da yokmuş :/ ama gördüğüme eminim
-
şimdi lg.com'da yetkili ile görüştüm bi adres verdi buraya gönderin diye bakalım neler olacak telefon yalan olmasa bari
-
evkur ilgilenmiyor o konu ile :) direk lg servisine gidiceksin.
-
Hacı evkurdan bişey alınır mı yav
-
u235 bunu yazdı
Hacı evkurdan bişey alınır mı yav
tam söylemek gerekirse ilk alan şahıs oradan almış :F
neyse lg firması ile görüştüm adres aldım oraya kargoyu yollayacam
-
evkurdan birşey alacağıma, kerhaneden bakire alırım