Excel Öğrenmenin En Pratik Yolu [ Formüllü ]
-

Arkadaşlar çok pratik ve basit bir uygulama giriş seviyesi olanlar yada kendini geliştirmek isteyenler için süper...
Excel belkide herkes bilir yada bildiğini sanar , fakat malesef excel bir okyanustur.Bizlerde kıyısında bir çakıltaşı kadar bilgiye sahibiz...
Bu belgeyi sizlerle paylaşmamdaki sebepte bu aslında , beğeneceğinize eminim... -
güzel paylaşım (:
-
emeğine sağlık hocam indirmek lazım... Tşkler
edit : hocam bunun rar şifresi nerde şimdi emeğe saygı dedik ama emek değil la bu .. ne olduğuda belli değil güvensiz ... tıklıyorsun yükle diyor. Kurulum isteyen eğitim programıda ilk defa görüyorum ne biçim eğitim bu la
-
cizik
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
edit : hocam bunun rar şifresi nerde şimdi emeğe saygı dedik ama emek değil la bu .. ne olduğuda belli değil güvensiz ... tıklıyorsun yükle diyor. Kurulum isteyen eğitim programıda ilk defa görüyorum ne biçim eğitim bu la
-----------------------------şifremi istedi ?
kusura bakma hocam şifre istedi dedin tekrar upload ettim. şifre istemez artık
-
Teşekküler. İndiriyorum bakalım.
-
şifre istiyor
-
discoteam_487 bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------şifremi istedi ?
kusura bakma hocam şifre istedi dedin tekrar upload ettim. şifre istemez artık
-----------------------------güvensiz exe hocam... Onu indirmem :d
-
Page not found
Error: 404Başka bir siteye yolla hocam sana zahmet.teşkr
-
Çizeyim , sağolasın hocam , bizde dersi var ileri derecede bilmem gerekiyor , inceleyeceğim.