folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Excel Programı - Tarih Ve Saat İle İlgili Yardım

Excel Programı - Tarih Ve Saat İle İlgili Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

Arkadaşlar şöyle ki Ctrl + Shift + ; ve Ctrl + Shift + : ile saat ve tarih yapmayı biliyorum.

Yapmak istediğim şey, İsim, tel veya not kısmına her hangi birşey girdiğimde tarih saat sütunundaki satırında otomatik olarak o anı tarih ve saat olarak çıkarmasını istiyorum. bunu  fonksiyon olarak yapabilmem için ne yazmam gerekiyor.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://dosya.co/psot7qphhenx/tahribat.xlsm.html

incelermisiniz.. dosyayı açtığınızda makro etkinleştirin.

essan tarafından 24/Oca/14 19:12 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

senin yaptığının üzerinden kendime göre düzenledim :) çok teşekkür ederim, tam istediğim gibi olmuş :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

bir ara ben de aramıştım teşekkürler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

şu tepedeki sabit başlıklar aşağı insen bile tepede görünüyorsa onu nasıl yaptıgını sorabilir miyim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

şu tepedeki sabit başlıklar aşağı insen bile tepede görünüyorsa onu nasıl yaptıgını sorabilir miyim?

2007 excel sürümü için ; sabitlemek istediğin sütunları seçin, görünüm => Bölmeleri Dondur => Üst satırı dondur seçmeniz yeterlidir.. geri almak içinde aynı yere tekrar gelin bölmeleri çöz tıklamanız yeterlidir.. Bahsettiğiniz bumuydu acaba? Konuyu açan arkadaşın paylaşmış olduğu resimdekini kastediyorsanız o başlıkları süzme yada filtre işlemi ile yapmış arkadaşımız..

essan tarafından 26/Oca/14 03:20 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    essan bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

2007 excel sürümü için ; sabitlemek istediğin sütunları seçin, görünüm => Bölmeleri Dondur => Üst satırı dondur seçmeniz yeterlidir.. geri almak içinde aynı yere tekrar gelin bölmeleri çöz tıklamanız yeterlidir.. Bahsettiğiniz bumuydu acaba? Konuyu açan arkadaşın paylaşmış olduğu resimdekini kastediyorsanız o başlıkları süzme yada filtre işlemi ile yapmış arkadaşımız..

eyvallah gardaş aradığım şey bu :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    essan bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

eyvallah gardaş aradığım şey bu :)

rica ederim :)

Toplam Hit: 953 Toplam Mesaj: 8