Excel Programı - Tarih Ve Saat İle İlgili Yardım
-
Arkadaşlar şöyle ki Ctrl + Shift + ; ve Ctrl + Shift + : ile saat ve tarih yapmayı biliyorum.
Yapmak istediğim şey, İsim, tel veya not kısmına her hangi birşey girdiğimde tarih saat sütunundaki satırında otomatik olarak o anı tarih ve saat olarak çıkarmasını istiyorum. bunu fonksiyon olarak yapabilmem için ne yazmam gerekiyor.

-
http://dosya.co/psot7qphhenx/tahribat.xlsm.html
incelermisiniz.. dosyayı açtığınızda makro etkinleştirin.
essan tarafından 24/Oca/14 19:12 tarihinde düzenlenmiştir -
senin yaptığının üzerinden kendime göre düzenledim :) çok teşekkür ederim, tam istediğim gibi olmuş :)
-
bir ara ben de aramıştım teşekkürler
-
şu tepedeki sabit başlıklar aşağı insen bile tepede görünüyorsa onu nasıl yaptıgını sorabilir miyim?
-
Daft bunu yazdı
şu tepedeki sabit başlıklar aşağı insen bile tepede görünüyorsa onu nasıl yaptıgını sorabilir miyim?
2007 excel sürümü için ; sabitlemek istediğin sütunları seçin, görünüm => Bölmeleri Dondur => Üst satırı dondur seçmeniz yeterlidir.. geri almak içinde aynı yere tekrar gelin bölmeleri çöz tıklamanız yeterlidir.. Bahsettiğiniz bumuydu acaba? Konuyu açan arkadaşın paylaşmış olduğu resimdekini kastediyorsanız o başlıkları süzme yada filtre işlemi ile yapmış arkadaşımız..
essan tarafından 26/Oca/14 03:20 tarihinde düzenlenmiştir -
essan bunu yazdıDaft bunu yazdı
2007 excel sürümü için ; sabitlemek istediğin sütunları seçin, görünüm => Bölmeleri Dondur => Üst satırı dondur seçmeniz yeterlidir.. geri almak içinde aynı yere tekrar gelin bölmeleri çöz tıklamanız yeterlidir.. Bahsettiğiniz bumuydu acaba? Konuyu açan arkadaşın paylaşmış olduğu resimdekini kastediyorsanız o başlıkları süzme yada filtre işlemi ile yapmış arkadaşımız..
eyvallah gardaş aradığım şey bu :)
-
Daft bunu yazdıessan bunu yazdıDaft bunu yazdı
eyvallah gardaş aradığım şey bu :)
rica ederim :)