Excel Süzgeç Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selamlar...Ben işim gereği excel kullanıyorum fakat daha önce yaptığım şeyi şu anda bulamıyorum.Sayfanın üzerinde süzgeçten görebiliyorum ama sayfayı alta doğru çekince süzgeçteki başlıklar gidiyor ve yazılacaklarımı karıştırabiliyorum.Yani süzgeç sabit kalmalı ve sayfa ne kadar aşağı inerse insin süzgeçteki başlıkları görebilmek ona göre de veri girişi yapabilmem gerekiyor.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

google -> excel başlık sabitleme

https://www.youtube.com/watch?v=rpTPyFbJI94

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Heytt saolsun kardeşim hallettim :)))

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Videosuz bilgi almak isteyenler için de kısaca yazalım.

Dondurulacak satırları ve sütunları seçtinden sonra, üst sekmelerden veya menüden ''görünüm''e geliyoruz ve içerikten ''Bölmeleri Dondur''u seçiyoruz.

Congratulations.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 933 Toplam Mesaj: 4
excel