folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Excelde Nasıl Altsimge Üst Simge Eklerim?

Excelde Nasıl Altsimge Üst Simge Eklerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler bildiğiniz gibi wordde bir sayının üssünü yazarken yada kimyasal bir formülü yazarken alt simge-üst simge butonlarını kullanıyoruz. Bunun excelde karşılığı var mı? Eğer varsa excelde bu butonları nerden aktif edebilirim?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    office 2003 sürümünde hücreye yazı yazılır sonra formul yazılan yere gelinir orada alt simge olmasını istediğin harfler seçilir, hücreleri biçimlendire gelinir orada yazının fontu boyutu ve alt üst simge gibi ıvır zıvır  işlemler yapılır.

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Bu yöntemle sadece alt simge olayını halledersin hocam. Ztn tam olarak alta da yerleşmez. Üst simgeyi karakter küçülterek yapamazsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

http://img24.imageshack.us/img24/3217/40433218.jpg

bu olayı demiyor musun?

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hücreye değerii yaz örn: X^2 yazmak istiyorsun

Hücreyi tıkla > fonksiyon penceresinden (üstteki teksatırlık pencere ) 2 yi seç

>Hücreyi biçimlendir ( burda font kartoteksi çıkar) sol altta seçenekleri görürsün  efektler penceresinde istediğini seç

Büdüt

yukarda arkadaş da anlatmış özürt

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    pardon yanlis anlasilma

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu yöntemle sadece alt simge olayını halledersin hocam. Ztn tam olarak alta da yerleşmez. Üst simgeyi karakter küçülterek yapamazsın.

küçültmefalan deği düpedüz alt simge üst simge olayı.. Otomatik küçük de  yazıyor o ayrı .. Punto ayarında değiştirebilirsin de...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Esquire bunu yazdı:
    office 2003 sürümünde hücreye yazı yazılır sonra formul yazılan yere gelinir orada alt simge olmasını istediğin harfler seçilir, hücreleri biçimlendire gelinir orada yazının fontu boyutu ve alt üst simge gibi ıvır zıvır  işlemler yapılır.
    Oluyormuş hocam çok pardon. Gözümden kaçmış. Hepinize teşekkürler...

Toplam Hit: 5324 Toplam Mesaj: 8