Excelde Zarf Yazdırma Hakkında
-
arkadaşlar araştırdım benim istediğim gibi bulamadım.. olay şu diyelik excel A sütununda isimler var
ahmet...
mehmet...
şevket..
şükrü...
şimdi ben yazdır deyince yazıya gönderecek ama her satırdaki ismi tek tek her zarfın üstünre yazdıracak istediğim boyutta ve ortalanmış?
acelesi yok fikir yürütmek için sordum merak ettim düğün davettiyesinin zarflarını böyle basayım diyom :D daha çok var ama olsun aklımda kalacağına tbt de kalsın:)
-
her bi hücre zarf boyutunda olursa olur sanırsam
-
sayfa yapısından zarfı seçeceksin ama bi türlü bulamadım 2008 'de, yazıcımda yok deneyemedim kodu bi baksana ne yapıyor.
Sub pcwormyazdir()
Dim i As Integer
Sheets("sayfa1").Select
For i = 1 To 7580
Range("A" & i).PrintOut , 1
Next i
End Sub -
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------
sayfa yapısından zarfı seçeceksin ama bi türlü bulamadım 2008 'de, yazıcımda yok deneyemedim kodu bi baksana ne yapıyor.
Sub pcwormyazdir()
Dim i As Integer
Sheets("sayfa1").Select
For i = 1 To 7580
Range("A" & i).PrintOut , 1
Next i
End Sub
neresine girecem :D -
Wordu ac, zarf yazdırma sihirbazını ac, veri kaynağı olarak excel göster sayfayı ayarla verileri al de bitsin...
-
bu verdiğim VBA makro, daha çok işi var o kodun, renenin söylediği daha basitmiş. aşağıda bi döküman buldum onu incele.
http://office.microsoft.com/tr-tr/word-help/HA010109160.aspx
-
renegadealien bunu yazdı:
Wordu ac, zarf yazdırma sihirbazını ac, veri kaynağı olarak excel göster sayfayı ayarla verileri al de bitsin...
-----------------------------bulamadım onu ofis 2007de zarf birleştirmeyi yaptım hepsini tak tek ayırdı exceli gösterdim almadı
-
epson yazıcıda bu özellik mevcut. modeli galiba sx 400 olması lazım.
-
q3zqin bunu yazdı:
epson yazıcıda bu özellik mevcut. modeli galiba sx 400 olması lazım.
-----------------------------adam gidip yazıcı mı alsın şimdi :)