folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Excell İle İlgili Yardım Lütfenn:(

Excell İle İlgili Yardım Lütfenn:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

selamın aleyküm müridler..

excell kullanmayı bilenler! muhtemelen istediğim şey mümkündür ama ben yolunu bulamadım.

sorun şu: 1 aylık bir çizelge hazırladım. herbiri 1 günlük verileri içerecek. 30 sayfa dan oluşan aylık tasnif edilmiş şekilde. ancak patron; böyle olmayacağını 1 excell belgesi içinde, ayrı 30 çalışma sayfası olarak düzenlemem gerektiğini söyledi. ben hazırladığım kalıbı kopyalıyorum, yeni çalışma sayfası açıp kopyalıyorum ama ölçüler değişiyor.. kalıp alakasız bir hal alıyor. şimdi çalışma kitabını kopyalayarak oluşturmamın bi yolu var mıdır onu bi söyleyin bana bilen varsa yaw:S delirecem yoksa:S

resmi upload edip editlicem nası olduğunu:S bu arada yazın biliyosanız millet

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

http://img121.imageshack.us/img121/8056/adszguu.png

http://img85.imageshack.us/img85/4631/adsz1pa.png

ahanda resimlerini aldım koydum bi bakın yaw:S

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Hocam kopyala-yapıştır yerine kopyala-özel yapıştır ı kullanmayı dene.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:
    -----------------------------

selamın aleyküm müridler..

excell kullanmayı bilenler! muhtemelen istediğim şey mümkündür ama ben yolunu bulamadım.

sorun şu: 1 aylık bir çizelge hazırladım. herbiri 1 günlük verileri içerecek. 30 sayfa dan oluşan aylık tasnif edilmiş şekilde. ancak patron; böyle olmayacağını 1 excell belgesi içinde, ayrı 30 çalışma sayfası olarak düzenlemem gerektiğini söyledi. ben hazırladığım kalıbı kopyalıyorum, yeni çalışma sayfası açıp kopyalıyorum ama ölçüler değişiyor.. kalıp alakasız bir hal alıyor. şimdi çalışma kitabını kopyalayarak oluşturmamın bi yolu var mıdır onu bi söyleyin bana bilen varsa yaw:S delirecem yoksa:S

resmi upload edip editlicem nası olduğunu:S bu arada yazın biliyosanız millet

-----------------------------

Hoca sendeki excel'i yükel nete at ben yapayım, canım sıkılıyor zaten

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

dostum kopyaladigin kalip daraliyor bu belli, sende tut genişlet ve olmasi gerek ölçüye getir.

Parlayan bizi paylar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

hacım en altta sayfa 1 sayfa 2 vs. var

ordan ilk oluşturduğun kalıba sağ tıklat sonra kopyala ve taşı var ordan istediğin kadar kopya hazırlarsn.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

saolun kardeşlerim:) ben sanırım çözdüm yaw zor oldu ama azimle mıcan mermeri deler:)))99

Toplam Hit: 1093 Toplam Mesaj: 7