Excell İle İlgili Yardım Lütfenn:(
-
selamın aleyküm müridler..
excell kullanmayı bilenler! muhtemelen istediğim şey mümkündür ama ben yolunu bulamadım.
sorun şu: 1 aylık bir çizelge hazırladım. herbiri 1 günlük verileri içerecek. 30 sayfa dan oluşan aylık tasnif edilmiş şekilde. ancak patron; böyle olmayacağını 1 excell belgesi içinde, ayrı 30 çalışma sayfası olarak düzenlemem gerektiğini söyledi. ben hazırladığım kalıbı kopyalıyorum, yeni çalışma sayfası açıp kopyalıyorum ama ölçüler değişiyor.. kalıp alakasız bir hal alıyor. şimdi çalışma kitabını kopyalayarak oluşturmamın bi yolu var mıdır onu bi söyleyin bana bilen varsa yaw:S delirecem yoksa:S
resmi upload edip editlicem nası olduğunu:S bu arada yazın biliyosanız millet
-
http://img121.imageshack.us/img121/8056/adszguu.png
http://img85.imageshack.us/img85/4631/adsz1pa.png
ahanda resimlerini aldım koydum bi bakın yaw:S
-
Hocam kopyala-yapıştır yerine kopyala-özel yapıştır ı kullanmayı dene.
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
selamın aleyküm müridler..
excell kullanmayı bilenler! muhtemelen istediğim şey mümkündür ama ben yolunu bulamadım.
sorun şu: 1 aylık bir çizelge hazırladım. herbiri 1 günlük verileri içerecek. 30 sayfa dan oluşan aylık tasnif edilmiş şekilde. ancak patron; böyle olmayacağını 1 excell belgesi içinde, ayrı 30 çalışma sayfası olarak düzenlemem gerektiğini söyledi. ben hazırladığım kalıbı kopyalıyorum, yeni çalışma sayfası açıp kopyalıyorum ama ölçüler değişiyor.. kalıp alakasız bir hal alıyor. şimdi çalışma kitabını kopyalayarak oluşturmamın bi yolu var mıdır onu bi söyleyin bana bilen varsa yaw:S delirecem yoksa:S
resmi upload edip editlicem nası olduğunu:S bu arada yazın biliyosanız millet
-----------------------------Hoca sendeki excel'i yükel nete at ben yapayım, canım sıkılıyor zaten
-
dostum kopyaladigin kalip daraliyor bu belli, sende tut genişlet ve olmasi gerek ölçüye getir.
-
hacım en altta sayfa 1 sayfa 2 vs. var
ordan ilk oluşturduğun kalıba sağ tıklat sonra kopyala ve taşı var ordan istediğin kadar kopya hazırlarsn.
-
saolun kardeşlerim:) ben sanırım çözdüm yaw zor oldu ama azimle mıcan mermeri deler:)))99