Exe Doyası Hazırlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Ben elimde varolan PDF uzantılı makale ve kendi yazılarımı öncelikle exe dosyası haline getirmek istiyorum. Bu tarz bir uygulama yapabilirmiyim ? Yapabilirsem bunu yapacağım program yada anlatımın olduğu tavsiye edeceğin bir konu mevcutmudur yada sizin önerebileceğiniz herhangi bir metaryel..

Not: exe dosyası sıkıntılı olursa bilmediğimden yazıyorum e-kitap da hazırlayabilirim bununla ilgili yardımda olabilir.

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ben de yeni konu açmadan benzer bir soru sorayım da tuz biber olsun :) Baltalamış gibi olmayayım ama :)

Bazı portable programları WinRaR'da SFX yaparak durmasını istediğim klasöre dosyaları gönderiyorum ancak masaüstüne kısayol konusu sorun. WinRaR SFX uygulaması yerine bu dosyaları exe olarak hazırlayıp masaüstüne kısayolunu da oluşturabileceğim bir yol bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

başlat->çalıştır->iexpress

biraz bızıklayın

işinize yarayabilir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Ben de yeni konu açmadan benzer bir soru sorayım da tuz biber olsun :) Baltalamış gibi olmayayım ama :)

Bazı portable programları WinRaR'da SFX yaparak durmasını istediğim klasöre dosyaları gönderiyorum ancak masaüstüne kısayol konusu sorun. WinRaR SFX uygulaması yerine bu dosyaları exe olarak hazırlayıp masaüstüne kısayolunu da oluşturabileceğim bir yol bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

7 zip ile winrar'ın sfx arşivi gibi yapabilirsiniz hocam. hem öznitelik ekleme filan çok daha detaylı ve güzel 7zip te.

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim, indirip deneyeceğim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1158 Toplam Mesaj: 5