Exe Doyası Hazırlamak
-
Ben elimde varolan PDF uzantılı makale ve kendi yazılarımı öncelikle exe dosyası haline getirmek istiyorum. Bu tarz bir uygulama yapabilirmiyim ? Yapabilirsem bunu yapacağım program yada anlatımın olduğu tavsiye edeceğin bir konu mevcutmudur yada sizin önerebileceğiniz herhangi bir metaryel..
Not: exe dosyası sıkıntılı olursa bilmediğimden yazıyorum e-kitap da hazırlayabilirim bununla ilgili yardımda olabilir.
-
Ben de yeni konu açmadan benzer bir soru sorayım da tuz biber olsun :) Baltalamış gibi olmayayım ama :)
Bazı portable programları WinRaR'da SFX yaparak durmasını istediğim klasöre dosyaları gönderiyorum ancak masaüstüne kısayol konusu sorun. WinRaR SFX uygulaması yerine bu dosyaları exe olarak hazırlayıp masaüstüne kısayolunu da oluşturabileceğim bir yol bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
-
başlat->çalıştır->iexpress
biraz bızıklayın
işinize yarayabilir
-
RaNGeR bunu yazdı
Ben de yeni konu açmadan benzer bir soru sorayım da tuz biber olsun :) Baltalamış gibi olmayayım ama :)
Bazı portable programları WinRaR'da SFX yaparak durmasını istediğim klasöre dosyaları gönderiyorum ancak masaüstüne kısayol konusu sorun. WinRaR SFX uygulaması yerine bu dosyaları exe olarak hazırlayıp masaüstüne kısayolunu da oluşturabileceğim bir yol bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
7 zip ile winrar'ın sfx arşivi gibi yapabilirsiniz hocam. hem öznitelik ekleme filan çok daha detaylı ve güzel 7zip te.
-
Teşekkür ederim, indirip deneyeceğim.