folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Exe Jpg Ye Donusturmek Imkansız Degıl

Exe Jpg Ye Donusturmek Imkansız Degıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba
    baba's avatar
    Erkek
    exe jpg ye dönüşebilir mi?

LinuXTurkX 27 Haziran, 2007 - 02:31

exe jpg veya diger windows uzantilarina dönüşüp %100 calısabılır mı? evet bu soru cogumuzun kafasını karıstırıyor,onceden wındows 98 işletim sisteminde bu olay mümkündü fakat wındows xp sp 2 de bu olay işlemiyordu hatta ımkansızdı...ama bu vıdeoyu ızledıkden sonra fikriniz değişebilir...nt den A R E S bunu yapabildigini videoda gostermis....ben bu adamı tanıyorum bana sorarsanız bu dogru =) ama sız ınanmayabılırsınız sızın fıkrınız..... yorumlarınızı beklıyorum..... video burada

http://www.linuxturkx.com/convert.htm

yorumlarınızı beklıyorum

arkadasın vıdeooda kulandıgıı programlarıı buldum ısteyene verırım

DALIMIZI KıRANIN AGACINI YERINDEN SOKERIZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çalıştırılabilir dosyaların yapısını bilen adam böyle birşeyin imkansız olacağını bilir.Son zamanların en popüler konusu,Türk lamerlerinin rüyası exe'den jpg'e çevirme mevzusunu kullanarak böyle milleti kazıklıyorlar.Eski Windows sürümlerinde gdi kütüphanesinde bir exploit vardı ve bu işi görüyordu.Fakat yaptığı shell koduyla harici bir dosyayı çalıştırmak.Hatta bununda bir Türk'ün üstüne yatarak sahiplendiğini gördüm.Neden bu kadar eziklik yapıyoruz.Hep böyle şeyler Türklerden çıkıyor.Kod kopyalıyor,elalemin exploitini çalıyor,asılsız olaylar peşinde koşuyor.Artık programlarda yapan kişilerin isimlerinin yazdığı kısımlarını hex editörle editleyip kendi isimlerini yazmazlarsa hiç şaşmayacağım.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

vermiş orda clienta kısa yol tuşlarını resmi açtığında basıo çalışıo sonra kesio serverdan bağlantıyı nedense kendisi resmi kapatıp kesilmesini beklemio bağlantının

nedense alla alla =O) 

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Firexle konuştuk msnde üşenmesem koyardım logları.Yok abi bu internet efsanesi.tıpkı açık porttan dalma olayı gibi.Ama buna sebep olan şey de 3.sınıf hack sitelerinin hit-üye kaygısı.ne yazsak diyolar hemen rersme trojan koyma şu bu gibi saçma sapan şeyleri koyuyolar sazan milletimizde atlıyo: )
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    çok şirinler dimi lan anti :| gargamelleri de var bunların uzun burunlu komutan tarzında

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    bide c exploit miş 200 dolarmış  ha ha sen git exploit ne onu öğren sonra yazıp satarsın ha ha ah  akşam akşam koptum amq =O)

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 1373 Toplam Mesaj: 6