Exe Uzantılı Dosyalar
-
merhaba arkadaşlar EXE uzantılı dosyaları hangi programda satır satır görebilirim. visual basic te yazdığım exe halne getirdiğim programı yada herhangi bir exe dosyasını yazdığım şekilde göremedim. dosyayı sağ tıklayınca "düzenle" seçeneğinde borland c++ programında CPU penceresinde anlayamadıgım rakkamlar dizileri şeklinde gözüküyor benim istediğim yazdığımız şekilde görünmesi yardımlarınıza teşekkürler.
-
sanırım programın kaynak kodunu istiyorsun!
"Muahahah" -
evet kaynak kodları nasıl görebilirim. visual basic te yazdığım ve exe haline getirdiğim küçük bir programın bile kaynak kodlarını göremiyorum
-
exe hali programın derlenmiş halidir..
yani makina koduna çewrilmiş hali..
uzun lafın kısası senin yazdığın kodlarla alakası kalmas derlenince program..
göremessin yanii.
-
aksini idda etsem kizarmiydiniz ;)
yaptigin program exe cevriliyor ancak aslinda mantik olarak sikismiz bir exe digildir aksi halde onu windows okuyamazdi dimi yani ;)
yaptigin exe yi herahangi bir editorle ac ornek hex edit yada , hackman la , acinsa leftt:=50; falan filan olan bolume gel onu ald delhine yapistir exe yide ayni dizine koya oyna istedigini gibi exe ile not sikismizs exe once sikistirildigi programla yeniden acman lazim ..
bakin demkki normal bir exe ile oyanna biliyormu dimi idda eden halen varsa 170293 geşsin programcili ogretim -
sayın stanley bahsettiğin hex edit hackman ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin bu işi öğrenmek istiyorum yeni başlayan birine anlatıyor gibi açıklarsan iyi olur. visualbasic te yazılan sıkıştırılan exeyi tekrar nasıl açabilirim
170293 nedir icq no ise kusura bakma bu konularda hiç bilgim yok gerçekten öğrenmeyi isterdim
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler emeğine eline koluna sağlık -
walla satır satır görebilirmisin bilmem ama ben dll veya exe li dosyaların çoğunu türkçeleştirken resource hacker programını kullanıyorum gayet güzel çalışıyor.
Toplam Hit: 2753 Toplam Mesaj: 7