Exe"Ler Açılmıyor(Yardım)
-
Virüs taraması yaparken kayıt defterinden yanlışlıkla sistem dosyası sildim heral ve bilgisayarda dosya açmaya çalıştığımda '' Bu dosya eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bi programa sahip değil.Denetim masası klasör seçeneklerinde bir ilişki oluşturun ' hatasını alıyorum.Hiç bi exe çalışmıyor.Windows/repair deki autoexec.nt dosyasını system32 ye kopyalamam sonucunda sadece İE çalışıyor onun harici hiç bir exe,sistemi geri alma,regedit ve msconfig komutları çalışmıyor.Bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer...
pc benim değil
-
tak xp cd'sin onarma yap.
-
yazmayı unutmusum.
elimizde cd yok , denedim masasından EXE uzantısın ekleyip uygulamayı sectik yine sonuc alamadık , exeler acilmadiğı için doğal olarakta sistem geri yükleme yapamıoz
-
format çak :) ya da recuva diye bi program vardı onunla silinen exeleri ara belki işe yarar.
edüt: dicem ama onuda çalıştıramazzsın kanımca :|
-
edit : 2 kere yazmışım
-
anti virüs indir kur tara
-
bilemem83 bunu yazdı:
-----------------------------anti virüs indir kur tara
-----------------------------
hoca şakamısın?
adam .exe'leri çalıstıramıyor zaten...
setup'unu indirse setup exe değil mi nasıl acsın ak ?
Kanka sana bi cd bulmak lazım , yarın okula gidip çalsak mı olm napsak ? -
bi c: sürücüsünü denetleme yaptır.belki kendi kendini düzeltebilir. yada "sfc scannow" dı galiba. çalıştıra yaz. çalışırsa bu düzeltmeler yapıyodu.
eğer yine olmazsa ve cd yoksa kaderine razı bi şekilde çaresizce monitöre bakarsın (:
-
Exe lere bulaşan bir virüs vardı exe dosyasını bozuyodu Onunla ilgili bişey olabilir "Prative b Win32Virüs " yada bunun gibi bişey olması lasım Kav yha Kis Kur Bn kav6 Kullanıyom bndede aynı Bunugibi bir sorunvardı düzledi kontrol altında tutuyor Ama exe deki virüsü buluğunda Sil değilde dezenfekte Diyorum Böylece İçindeki virüsü siliyor ve dosyayı tekrar kullanabiliyorum :D
-
exe kayıt defteri al çift tıkla bi her şeye formatmı olur
http://rapidshare.com/files/106676562/Dosya_sistemi_exe_dosyalar_kay__305_t_defteri.rar.html
-
eyw sorun cözüldü