Exeye Bilgi Girişi..??
-
Arkadaşlar yardım edin?? Biliyorsunuz ki trojanların server ları ilk başta mail adresi cgi adresi gibi bilgiler girilip.. Ardından server dosyasına bu bilgiler kaydedilip server gömülü yerinden çıkarılıyor ama kayıt nasıl yapılıyor ben anlayamadım... uni dosyasına kayıt demiyorum aynı trojan server larının kaydındna bahsediyorum.. yalın bir şekilde anlatacak olan VARSA ÇOK SEVİNİRİM...
-
BİR YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİNN!!
-
önce s.a.
sonrada bak arkadaşım eğer gerçekten hayırlı bir iş için olsa soruna cevap yazardım ama allah rızası demişsin ve pek hayırlı bişi için yardım istememişsin. Sana diyeceğim boşa zaman öldürmekten ise güzel bişiler yapmaya çalış. Hadi karşındakina zarar verdin eline geçen ne:? Hadi diyelim web sitesi ne atack yaptın oda saçma ama hiç olmas ise bazıları var gereklilik hali alıyor türk telekom başbakanlık vs..
neyse allah kolaylık versin sana ... delphi konusunda gerçek manada (saçma sapan bir iş için değil) yardım istersen mail at elimden geldiğince açık anlatmaya çalışırım
-
OOOOO NE ALAKASI VAR.. BEN TROJAN YAPACAM DİYE BİRŞEYMİ DEDİm... hemen ön yargı.. ŞİFRELE adında bir program üzerinde çalışıyorum.....Onun için sordum heralde.... Yardım edecekmisin??