Exeyi Çalıştıracak Online Web Sitesi ?
-
Exe yi yüklediğimizde bize bağlı kalmadan devamlı çalıştırabilecek bir sistem varmı internette. "online exe computer" diye arattım ama bir sonuç alamadım :d
-
microsoftun sanal makineleri vardı,
virtual lab diye mi geçiyodu, zamanında networkingle uğraşırken bakıyordum.
-
Amacin program denemekse mesela virus falan bilgisayarina sanal isletim sistemi kurabilirsin.
Biraz daha acabilir misin. -
imlegend bunu yazdıAmacin program denemekse mesela virus falan bilgisayarina sanal isletim sistemi kurabilirsin.
Biraz daha acabilir misin.denemek değil
siteye yükledim exe yi, siteden çalıştır a tıkladım. Sitenin kendi makinalarında exe yi çalıştıracak. Dosya çıktısı alabileceğim
-
Ne amaçla aradığına bakarak söylemek lazım. sen Browser penceresinde masa üstü olsun exe yükleyip çalıştırayım diyorsun galiba? Windows tabanlı bir sunucu kirala, uzak masaüstü ile ne istiyorsan sürekli çalıştır. Kendi çıkarların doğrultusunda bir program çalıştıracaksan malesef kimse bedavaya uzak masa üstü veya exe çalıştıracak bir sunucu vermez.
-
PatriotCracker bunu yazdı
Ne amaçla aradığına bakarak söylemek lazım. sen Browser penceresinde masa üstü olsun exe yükleyip çalıştırayım diyorsun galiba? Windows tabanlı bir sunucu kirala, uzak masaüstü ile ne istiyorsan sürekli çalıştır. Kendi çıkarların doğrultusunda bir program çalıştıracaksan malesef kimse bedavaya uzak masa üstü veya exe çalıştıracak bir sunucu vermez.
Evet aynen dediğin gibi. Sunucu istediğim yok böyle bir sistem varmı diye sormustum
-
Anubis işe yarayabilir.
Asıl amacı dediğin gibi değil ama yine de bununla olabilir.
-
DE5TROY3R bunu yazdıPatriotCracker bunu yazdı
Evet aynen dediğin gibi. Sunucu istediğim yok böyle bir sistem varmı diye sormustum
evet aslında, masaüstü penceresi felan değil sürekli exe yi işler tutacak ve net üzerinden bazı veri alış verişleri yapabileceğimiz bi sistem ilginç olurdu .. kesin vardırda bilmiyoz işte, cahilliğin gözü kör olsun..
-
dandik bi vps alıp üzerinde çalıştırıcan