Exper Karizma NC84A Notebook Hakkında Yorumlarınız ?
-
Marka konusunda hiçbir beklentimin olmadıgını soyleyebilrim hiç kullanmadım gormedim o yuzden her yonu ile bir eleştiri bekliyorum bu urun hakkında
http://www.exper.net.tr/Content.aspx?CtID=118&RecID=191

İşlemci Intel® Core™ i7 işlemci 720QM (1.60 GHz, 6 MB Cache, 1066/1333 MHz FSB) İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium Chipset Intel® PM55 Chipset Bellek (RAM) 3 GB DDR3 1333 MHz Hard Disk 320 GB SATA HDD Optik Sürücü DVD-RW Ekran Kartı 2 GB ATI HD5650 DDR3 128Bit Ekran Kartı(1 GB Ayrılmış Bellek) Ekran 15.6" Glare (1920X1080) HD Parlak ekran Hoparlör Tümleşik Stereo Hoparlör Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet Kablosuz Ağ 802.11a b/g/n Wireless WLAN Klavye Türkçe Q Klavye - Touchpad Bluetooth Dahili Bluetooth Webcam 2.0 MP Webcamö Kart Okuyucu Kart Okuyucu Diğer Headphone Jack , S/PDIF , Line-In Ağırlık (Pil Dahil) 2.8 kg Diğer Exper Notebook Çantası Mouse Genius Wireless Mouse Diğer Babylon 8 Yabancı dil çeviri programı Türkçe (1 yıllık tam sürüm) Diğer Norton Intenet Security 2010 Türkçe (1 yıllık tam sürüm) Diğer Zemana Anti-Logger (3 aylık tam sürüm) -
işlemci iyide ram az harddisk küçük ve çok kalas duruyor
-
exper alma derim özelliği ne olursa olsun
-
Kasa kalitesi çok vasat içinide bu kadar vasat yaptılarsa bu aletin fazla ısınması muhtemel.
-
google ne boqa yarıyor aq
-
Exper ve Casper'ın ses sitemleri ile sorunu nedir anlamış değilim. Müzik dinlemeye kalk ses nerden geliyor diye aleti tepe taklak edersin saçma sapan cızırtılı sesleri var, yani saçma. Almadan önce git bi müzik aç bak bakam ses güzelmi falana filan. Laptop aldın mı ya HP alcaksın ya da Toshiba. Aslında tek şık olarak HP derdim ama servis problemini geleneksel olarak kullanıcıya sundukları için Toshiba şıkkını da ekledim.
-
Casper, exper, arçelik, beko, vestel bu markaların laptopuna para verenlerde zerre kadar akıl yoktur !!!
Bu kadar kesin konuşuyorum
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
google ne boqa yarıyor aq
-----------------------------her işe yarıyor amk neyin ne oldugunu biliyoz herhalde tbt'de ne diyor asıl beni ilgilendiren o alcagımdan degil zaten notebook alacaksam ya dell alırım yada sony cins cins mesajlar yazıyonuz boş boş takılıyonuz tbt de sonra o ne işe yarıyor bu ne ile yarıyor die mesaj atıyonuz sen ne işe yarıyon amk burada
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Casper, exper, arçelik, beko, vestel bu markaların laptopuna para verenlerde zerre kadar akıl yoktur !!!
Bu kadar kesin konuşuyorum
-----------------------------Hay sen çok yaşa ya!