folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Expire Nin Tercih Listesi

Expire Nin Tercih Listesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Merhabalar hocalar bu gece şekillendirdim. Daha doğrusu şekillendirdik çünkü 2 kişiyiz. LYS MF 4 de 6900 lerde sıralamam var. Kuzen ise 339 000:( . ben kendi tercihlrimde bir sorunum yok gelecek yerler belli direk yazdım. Ancak kuzene iyi bir yere yerleştirtmek istiyorum. 

Ben ne olursa olsun ODTÜ Jeoloji yazacaktım ama sıralamam beklediğimden iyi geldi bende daha iyi yerler yazabilirim dedim.

Ben 10 tercih yapıcam aşağı.

1)boğaziçi inşaat

2)itü elektro haberleşme

3)itü endustri

4)odtu makine

5)itü makine

6)itü mimarlık

7)ODTÜ MİMARLIK

tercih sıralaması değişken.

Muhtemelen 1. tercihim gelecek.

Şimdi bende bir sorun yokta bu gün kuzenin rehberlikçisine gitikkafamızıkarıştırdı amk karısı. ve amk herifi sınava hazırlanırken bu kadar zor problem çözmedim :S

Şimdi kuzeni benimeski sevdam jeolog yapmak :D ama yeni bölümler açıldı onlarada belki bir ihtimal yerleşbilir. bir şans

aşaıya ona yapacaımız tercihi yazıyorum 21 tercih yaptırıyorum.  yeni açılan bölümleri başa aldık sonrada gelebilecek bölümleri yazdık

01. 1321615 KaraDENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Sürmene deniz Bilimleri Fakültesi/Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği 
    02. 1321766 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi/Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 
    03. 1751511 KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 
    04. 1492045 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (buRSA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Otomotiv Mühendisliği 
    05. 1112089 CUMHURİYET ÜNİveRSİTESİ (SİVAS)/Mühendislik Fakültesi/Geomatik Mühendisliği 
    06. 1791415 BİLECİK ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği 
    07. 1322044 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Mühendislik Fakültesi/Endüstri Mühendisliği 
    08. 1271757 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği 
    09. 1061565 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği 
    10. 1271749 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Jeofizik Mühendisliği 
    11. 1061557 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Jeofizik Mühendisliği 
    12. 1151494 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği 
    13. 1151486 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Jeofizik Mühendisliği 
    14. 1341243 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği 
    15. 1381359 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği (İngilizce) 
    16. 1341235 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Jeofizik Mühendisliği 
    17. 1321342 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Mühendislik Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği 
    18. 1121392 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği 
    19. 1471206 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Jeoloji Mühendisliği 
    20. 1321334 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Mühendislik Fakültesi/Jeofizik Mühendisliği 
    21. 1471194 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Jeofizik Mühendisliği 

Rehberlikçiden sonra yarım aklım ile bunları hazırladık. bir yanlışlık varmıdır? Yeni bölümleri ekleyince kafamız karıştı üste yazmakla iyimi ettik ?

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ben 70.000. oldugum ygs sınavından sonra, şifre iddaları ile ilgili eylemlerde kosturmanın da etkisiyle dersleri bıraktım, maratonu 130000.bitirdim, kuzeninin ekonomik durumu kurtarıyorsa ve ilk girişi ise bir daha girmesini tavsiye ederim, sıralaması pek iyi değil, devam edecek olursak ktü deniz ulaştırma işletmeden mezun olup rahat bir şekilde iş bulabilir, tershaneler 2019a kadar dolu yani, bir armatör gemi sipariş ettiginde 2019da başlanıyor yapımına dolayısıyla hem gemi-inşaat mühendisi, hem deniz ulaştırma mühendisi bir 10 yıl kadar aç kalmaz, maaşları da iyi bildigim kadarıyla gönül rahatlıgıyla tercih edebilir, okuması da kolaydır duim'in, ancak bir meslek degil bir hayat felsefesi sectigini unutmasın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

ben ilk 7 terchin gelmesi ihtimalini grmüyorum açıkcası muhtemelen jeolojilerden biine yerleşecek son 5 tercihten birine.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

zirve üniversitesi 353.000'den alıyor, ancak ekonomik durumu özel okuyacak kadar varsa tekrardan hazırlansın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

endüstri mühendislerinin işsiz kaldıkları hakkında duyum aldım :D dayımın arkadaşı endüstri mühendisi ve işsiz. listeden kaldırmalısın bence.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

hocam istiyorum yav istedklerim arasında ne bileyim kaldırmak gelmiyor içimden :S 

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam istiyorum yav istedklerim arasında ne bileyim kaldırmak gelmiyor içimden :S 

-----------------------------

sana dedim iş bulamıylar diye az önce kendim yazdım :D ne biçim bi insan oldum çıktım anlamıyorum ki :D gerçi tutmaz o ayrı konu :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek
    Dostum cagin bolumu ILETISIM

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 8