Explode Komutu Fikir Lazım
-
evet ben bi stenin <title> </title> tagları arasındaki veriyi çekmek istiyorum fakat bu taglar arasında sitenin adı da yazio örneğin :
<title> bu bir deneme şeysidir- Tahribat.com </title> böyle fakat ben tahribat.com hariç diğer veriyi çekmek istiom kafam durdu azcık yardım :)
-
Explode ile değil preg_match ile çekebilirsin
preg_match_all("|<title>(.*)</title>|",$cumle,$cikti);
echo $cikti[0][1];
echo çıkmazsa var_dump ettir doğru array numarasını verememiş olabilirim.
-
Site ismi belliyse .com'u bul ondan önceki son boşluğa kadar olan kısmı al.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ama hacı bölüm sayısı değişio mesala birinde <title> deneme şeysi - Tahribat.com</title> ama diğerinde <title> bu daha büğyük bi deneme şeysi - Tahribat.com</title> ?
-
kalibre bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------ama hacı bölüm sayısı değişio mesala birinde deneme şeysi - Tahribat.com ama diğerinde bu daha büğyük bi deneme şeysi - Tahribat.com ?
-----------------------------preg match kullan.
-
sokoban bunu yazdı:
kalibre bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------ama hacı bölüm sayısı değişio mesala birinde deneme şeysi - Tahribat.com ama diğerinde bu daha büğyük bi deneme şeysi - Tahribat.com ?
-----------------------------preg_match('#<title>(.*?)</title>#si',$site, $title);
echo $title[1];
bu şekilde yapınca yine aynı oldu buradan bi yardım edin site ismi.com'u kesip atalım :)
-
kalibre bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
kalibre bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------preg_match('#(.*?)#si',$site, $title);
echo $title[1];
bu şekilde yapınca yine aynı oldu buradan bi yardım edin site ismi.com'u kesip atalım :)
-----------------------------aldığın veriyide $cumle=eregi_replace("#(.*?).com#","",$cumle); gibi bir pattern'e sokup x.com yazısını iptal edebilirsin senin ilacın gene regex'de :F