folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Explorar Kafasına Göre Takılıyor :) Yardım

Explorar Kafasına Göre Takılıyor :) Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Arkadaşlar adls i yeni aldım kurdum neyse ilk günlerde bi sorun yoktu sonra internette bi problem gibi bi şey oldu

explorar ı açıyorum www.google.com yazıyorum ama açmıyo sonra bi kaç kez enter diyorum sonra açıyor ...

friefox kurdum oda aynı şekilde google bulunamadı felan diyo bi kaç tıklayınca giriyo bazen hiç girmiyo ...

anlamadım ne iş msn de bi sorun olmuyo bazen açılırken hatayı onara basıyorum orda internet explorer in çevrim dışı muhabbetini söylüyo...

Nod32 ve bi tane webroot spy sweper ı kurdum korumak için acaba bunlardanmı !!!

Bide hap dan 2 kişi birbirimize bağlıyız ama neden bir birimizi göremeiyoruz .... yardımlarınızı bekliyorum....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

sorun ie de değil muhtemelen bağlantıda... kabloları kontrol et sıkışma temassızlık vs.. olabilir eğer onlar sağlamsa

modem,ethernet kartı gibi donanımları ve internetle ilgili ayarları yapılandırmaları kontrol et ama anladğm kadarıyla

sorun bağlantıda

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Msn yi açtığında açılmayıp hatayı onar dediğinde explorer çevirim dışı şeysi geliyosa,exploreri çevirim içi yap düzelir...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca modeminden kaynaklanan bi ibnelik var..

hub üzerinden ağ kurulumu yapın birbirinizi görürsünüz :D 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

arkadaşlar kablolarda sorun yok baktım ps yeni sağlam bi ps eternet kartındada sorun internet ayarını çevrim içi yapıyorum zaten ordan da değil !!!

Hup üzerinden ağ nasıl kuruluyor direk olarak ev ağı kur diyorum ama olmuyor bu arada ben adsl şifresi ni değiştirmeyi düşünüyorum geçende adsl kota diye bi program indirdin ama kuşkulandım hoş ne kadar kullandığımı gösteriyor ama kotam o programıkurdukdan sonra 1 gb fırladı hiç bir şey indirmeme rağmen ne iş anlamadım yani bende modem cd yok modemin içine girip ordan şifre değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar ...

emekleriniz için sağolun....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

Aga öncelikle ağ bağlantılarımdan yerel ağ bağlantısına tıkla gelen yerel ağ bağlantıı durumu penceresinden destek sekmesine geç oradan varsayılan ağ gecidi ni bul sonra onu ie ye yaz ve enter la çıkan ekrandan şifre ister ise bu kitapcıkda yazar yok ise modem modelini söyle bulalım şifresini ordan wan a tıkla gelen ekran da ppp altındaki username passwordu değiştir submit sonra çoğunlukla altında olan save configurasyon de sonrada ana menüden save reboot dersen kullanıcı adı şifreni değiştirirsin ama tabiki bu işlem için gerekli kullanıcı adı ve şifreni öncelikle telekomdan değiştirtmelisin İnşallah anlatabilmişimdir modem modelini verirsen tam bir anlatım çıkarta bilirim menülerine göre iyi çalışmalar

Birde modemden hub a giden ve hub dan sana gelen kabloları kontrol et derim arkadaşım iyi basılmamış ise uçlar sorun yaratıyor olabilir

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 6