folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Explorer %50 Bazen % 99 Çalışıyor

Explorer %50 Bazen % 99 Çalışıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

arkadaşlar win 7 bilgisayarımda explorer % 50 den aşağı inmiyor bazen % 99 çalışıyor.Bu da laptobu ısınma sebebiyle kapattırıyor.

Geçen gün bi video indirmiştim.Sağ tık yapıp özelliklerin en altındaki "bu dosya başşka bilgisayardan geldi ......  engellenmiş olabilir." diye bir şey vardı bende engellemeyi kaldır demiştim zannedersem ondan sonra oldu. video yu Güvenli kipte kaldırmayı da denedim kalkmadı.malware bytes ile tarattım yine olmadı.Ne yapabilirim?

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Denemediysen combofixi calistir ve sistemi tarar.Yalniz  bu islem bilgisayarinin isletim sistemine zarar verebilir.Sahsim adina 50-60 degisik bilgisayarda denedim

sadece birinde isletim sistemi goctu. Ama sen sistem coktugunde verilerini nasil kurtaracagini bilmiyorsan  once dosyalarin  yedegini  al  daha  sonra islemi uygula..

combofixi ve cccleaneri indir..

combofixi baslatmadan once antivirus ve diger guvenlik araclarini durdur..

Daha sonra combo yu calistir  eger  hala sana anti virus uyarisi veriyorsa antileri kaldir daha sonra yeniden yuklersin...

Cikan update ve diger pencereleri okle.. Islem baslayinca karisma hicbirseye ve baska uygulama calistirma..

tarama  bittikten sonra  silemedigi virus trojan veya spywareler varsa, bilgisayari yeniden baslatir ondan sonra siler.
    islem  bittikten sonra  combofix.txt dosyası ekrana gelecek.
    txt dosyasında combofixin sildigi viruslu veya trojanli dosyalarin adlarini ve nereden sildigi hakkinda bilgi verir.
    ayrica sistemin hakkinda bilgileri gosterir.Kayit defteri ve loglarin hakkinda bilgiler verir.
    combofix programin islemi bittikten sonra c surucusunde bulunan Qoobox klasorunu sil " tabi oradan geri yuklemek istedigin bir dosya yok ise "

Hemen sonrada kayit defterini duzenlemek icin cccleaneri calistir..

Umarim isine yarar....

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

videoyu silmek istiyorsan unlocker programını dene.

=)
Toplam Hit: 1553 Toplam Mesaj: 3