folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Explorere Yazdığım Site Arkaplanda Başka Siteye Yönlensin?? Çok Önemli

Explorere Yazdığım Site Arkaplanda Başka Siteye Yönlensin?? Çok Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

beyler şimdi olayı bilenler veya bilmeyenler için farkezmet ufkunuzu genişletmek ve fikir uyandoırması açısından bir örnek vercem... şimdi

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc bu klasördeki hot dosyasını düzenlediğimizde misal

72.232.232.194      www.rapidsave.net      #03.02.2008

bunun gibi bir satır yazdığımızda, ewplorer aatırında bu siteye giriş yapmak isteğimiz zaman arkaplanda bu ip adresine bağlanıyor ve explorer penceresinde adres dğeişmiyor.. bana böyle bişey lazım.. aynen bu işlevi örecek bişey.. peki neden bunu yamıyorsun diyenler için, çünkü sadece ip adresine yönlendirmeler işe yarıyor ve bende sunucu olmadığı için direkt ip adresi veremiyorum ancak 212.175.118.34/~igdir/ege şöyle bir adres verebiliyorum... şimi isteğim

explorer satırına http://eyteknik.ege.edu.tr/ yazılığ giriş yapıldığında şu adrese gitmesini istiyorum ve tabi explorer satırı değişmeden.. yani yanımda olacak annem babam anlamasın die.. arkaplanda sadece bu adres açılacak... bakın bunu yapamazsam eczacılık 1. sınıftan terk nasıl bir duyguymuş öğrenmiş olcam ona göre artık TBT müridi olarak yardım istiyorum .. geçti diye göstercem onlara sonra ben yazın gider yaz okulunda hallederim  212.175.118.34/~igdir/ege

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Hoca bunun için bir server lazım sanıyorum, sen o serverda sizin okulun sitenin sahtesini hazırlıyıp yayınlıycaksın ve host dosyasına serverin ip adresini vericeksin. Sanırım bunun gibi bişey yapmak istiyorsun. Edit: sizin okulun sitesinin ip adresi: 155.223.99.242 ama 212.175.118.34/~igdir/ege bu neyin nesi anlayamadım ?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

aklıma şöyle birşey geliyor..

net bağlantını kes ve çevrim dışı gezinti yap.. sitenin dosyalarının olduğu klasörde senin istediğin zımbırtıyı değiştirirsin ve çevrimdışı olarak çalıştğından dolayı adres www.xxxx.com gibi görünür ve senin değiştirdiğin dosyalar aktif olur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    yada masaüstüne oluşturduğun sahte sayfayı eyteknik.ege.edu.tr.html diye kaydet, ie adres satırına eyte*** yazarken sana evamını getirecek ve sen masaüstündeki sayfayı açıcaksın.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

evt son söylediğini deneyeym.. olabilir

edit: yok abi buda olmuoyr. istediğim gibi değil

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

iis kur localhost a at.. dediğin yerden de adresi localhosta yönlendir localhost için 127.0.0.1 ip adresini kullan iis nasıl kurulur bilmiyorsan 

http://www.aspindir.com/pws-iiskurulum.asp burdan bak 

edit: linkte düzgün anlatmamış ben anlatayım

xp pro işletim sistemi ve xp pro cdsi lazım.

cd yi tak,  başlat ayarlar denetim masası program ekle kaldır pencereden windows bileşeni ekle kaldırı seç listeden internet information servicesi seç ileri diye diye kurar pc yi yeniden başlat.

c sürücüsü fat32 değilse html dosyalarını attığında erişim yasak hatası verir bunun içinde herhangi bi klasör içindeyken araçlar klasör seçeneklerini seçgörünüme gel listeden basit dosya paylaşımı kullan seçeneği seçiliyse boşalt uygula de çık

html dosyalarını c:inetpub/wwwroot içine direk atıcaksın. html dosyaalrına sağ tıkla özellikleri seç ordan güvenliği alttan da gelişmişi seç açılan yerde tüm bağımlı nesneler.. yazan kutucu seç uygula de..

sonra bu hosts dosyasına  

127.0.0.1 eyteknik.ege.edu.tr

şeklinde ekle

:|
Toplam Hit: 1576 Toplam Mesaj: 6