Explorer.Exe.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    Agalar daha bugün format attım, vistadan xp ye geçtim; işte firefox tu bilmemneydi gerekli programları yükledim bi de sp3 paketini kurdum... sonra kapatıp açınca explorer gelmiyo; görev yöneticisinde açık gözüküyo ama sadece 4-5.000 K bellek ayrmış olarak görünüyo. işlemi sonlandırıp yine açınca da normal bi şekilde açılıyo. napmam lasım??

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

menüden dosya==>yeni görev i seç explorer.exe yazarak explorerını aç,sonra sistem geri yüklemesi yap, sp3 de bir sorun olmuş sanırım..

edit görev yöneticisinin menüsünden yapacaksın

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    sp3 un aq  :d yuklemeyin kardesm snu

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    ne yüklediysem sp3ten sonra yükledim ve tüm günüm gitti nerdeyse driver dı bilmem neydi zaten aşağılık kompleksli bi laptobum var... bunun başka bi çaresi yok mudur acep?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    güvenli kipte açıp geri yüklemen gerekli.. hatanın nerede olduğu belli değil windows çökmüş gibi birşey.. ardarda yüklediğin programlardan biri soruna sebep olmuş. güvenli kipte açarak geri yükleme yap, her program yüklediğinde (bazılarında) geri yükleme noktaları oluşturulur. Tek tek o noktalara döneceksin,artık hangisinde çalıştığını bulana kadar.. bu daha zahmet verici.. bence baştan temiz bir windows kur ve driverlara dikkat et, oradan kaynaklanıyordur büyük ihtimal

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    denicez artık :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    üstad, güvenli kipte açılmadı sistem geri yükleme ben de normal açtım ve sistem geri yükleme kapalıymış :/.. sonra da açınca bugünü gösteriyo bi tek geri yüklemek için :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    ilginiz için teşekkürler ama hallettim.. virüs warmış :)

Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 8