folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Explorer.Exe Belgelerim Olarak Açılıyor? [Yardım]

Explorer.Exe Belgelerim Olarak Açılıyor? [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    pc yi açtım masaüstü simgeleri ve araç çubuğu gelmedi,ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisinden explorer.exe yi çalıştırayım dedim ama karşıma belgelerim çıkıyor öyle yapınca.Ad-Aware ile tarattım,buldu bişeyler,sildim.Silmeden önce görev yöneticisinde işlemlerde net.exe net1.exe gibisinden şeyler vardı.Sildikten sonra bunlar kayboldu ama hala masaüstü simgelerim ve araç çubuğum gelmiyor ve explorer.exe yi çalıştırınca belgelerim açılıyor,nasıl halledebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    normalde explorer.exe ye çift tıklarsan belgelerim açılır zaten. ama görev yönericisinden yeni görev/çalıştır/explorer.exe yapınca masaüstü gelmesi gerekir. böylemi yapıyoyrsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Sehabe bunu yazdı:
    -----------------------------
    normalde explorer.exe ye çift tıklarsan belgelerim açılır zaten. ama görev yönericisinden yeni görev/çalıştır/explorer.exe yapınca masaüstü gelmesi gerekir. böylemi yapıyoyrsun?
    evet,görev yöneticisinden yeni görev/çalıştır/explorer.exe yapıyorum ve belgelerim geliyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    yok mu bi çözümü?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    sadece asıl windows ekranı açıska yani exlplorer.exe açıksa explorer.exe yazdığında belgelerim gelir. yani bi şekilde açık gibi algılıyor onu. bazen masaüstü tamamen kayboluyor ama explorer.exr açık oluyor. çöküyor yani. ilk tak manager dan taamen kapatıp tekrardan aç explorer.exe yi bakalım

hadi ordan seksi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    BeelzeBuB bunu yazdı:
    sadece asıl windows ekranı açıska yani exlplorer.exe açıksa explorer.exe yazdığında belgelerim gelir. yani bi şekilde açık gibi algılıyor onu. bazen masaüstü tamamen kayboluyor ama explorer.exr açık oluyor. çöküyor yani. ilk tak manager dan taamen kapatıp tekrardan aç explorer.exe yi bakalım
    hocam öncelikle özür dilerim geç görmüşüm,task manager açılınca explorer.exe çalışır durumda olmuyor.Ben çalıştırıyorum ama belgelerim klasörü açılıyor.İmanım gevredi alt+tab yaparak  pencereler arasında geçiş yapmaktan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    BeelzeBuB bunu yazdı:
    hocam öncelikle özür dilerim geç görmüşüm,task manager açılınca explorer.exe çalışır durumda olmuyor.Ben çalıştırıyorum ama belgelerim klasörü açılıyor.İmanım gevredi alt+tab yaparak  pencereler arasında geçiş yapmaktan
    bendede vardı bu sorun bende sıkıldım pc format cekecem diye a.g pc yatıyor öyle şimdide ses cıkarıyor hdd okunamıyor diyor hurdacı gelsin ben onu nasıl actırttırıyorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı:
    cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    BeelzeBuB bunu yazdı:
    bendede vardı bu sorun bende sıkıldım pc format cekecem diye a.g pc yatıyor öyle şimdide ses cıkarıyor hdd okunamıyor diyor hurdacı gelsin ben onu nasıl actırttırıyorum
    hurdacıya vermek gibi bi lüksüm yok,babam zaten dört gözle bekliyor pc iyicene göçsün diye :( cd rom açılmıyor ki format atayım,hadi açıldı xp cd si yok,parasızlığa ve teknoloji karşıtı ailelere hayır :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Erkek

hoca niye imanın gevrilsin ya millet o explorer.exe nin standart deskini falan kapatmak için özel yazılımlar yüklüo sende onları kullanırsın olur biter. byük ihtimalle o yazılmların disable etme olayını yapmış bi virüs yada bşaka bişiy sana tavsiyem şudur; windowblinds yada samurize falan gibi bişey kur bunların listesini customize.org dan bulursun çeşit çeşit bu yazılımlar herneyse kur birini windowblinds mesela yada stardocks. bunları kullanınca ona zaten ihtiyacın kalmaz ama stardocksda eski haline getirio kaldırınca kaldır büyük ihtimalle düzelir herşey aga. neyse kolay gelsin

end of file.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    EOF bunu yazdı:

hoca niye imanın gevrilsin ya millet o explorer.exe nin standart deskini falan kapatmak için özel yazılımlar yüklüo sende onları kullanırsın olur biter. byük ihtimalle o yazılmların disable etme olayını yapmış bi virüs yada bşaka bişiy sana tavsiyem şudur; windowblinds yada samurize falan gibi bişey kur bunların listesini customize.org dan bulursun çeşit çeşit bu yazılımlar herneyse kur birini windowblinds mesela yada stardocks. bunları kullanınca ona zaten ihtiyacın kalmaz ama stardocksda eski haline getirio kaldırınca kaldır büyük ihtimalle düzelir herşey aga. neyse kolay gelsin

eyv hocam bi deneyeyim sonucu buraya yazarım
Toplam Hit: 3483 Toplam Mesaj: 10