Expo Antalya Nasil Ucuz Girerim?
-
Arkadaşlar expo ya nasil ucuz girerim ? Turkcell kampanyasi bitti sanirim baska varmi ?
-
Serkan özlden ulaş kardeşim bir yöntem var. Reklam vs olmasın diye buradan yazmiim
Whatsapptan gönderdim
siyahbereli tarafından 04/Ağu/16 19:13 tarihinde düzenlenmiştir -
abi eleman 25tl dyor
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-diger-her-sey-konser-aktivite-biletleri-expo-2016-biletleri-326143307/detay
-
Şimdi bi haber geldi Expoda biletler 15.00 liraya düşmüş hemen bi ara sor.
-
DJ_Alper bunu yazdı
Arkadaşlar expo ya nasil ucuz girerim ? Turkcell kampanyasi bitti sanirim baska varmi ?
Alper içerisi yetişkinlerden çok çocuklara hitap eden bir yer. Senin küçüğü sal içeri 10 gün aç susuz içeriden çıkmaz. Sana bana çok farklı bir yer değil. Yeşillik, bir tane Turkcell kule var işte gökdelen. Birde taylandlı, kongolu, almanı, türkü, singapurlusu vs. kültürel öğelerini satıyor, kültürel öğelerini tanıtıyor felan.
-
30 ekime kadar 15 tl mis aradim siyahbereliye ayriyetten teşekkürler:)
İ love you tbt
-
arkadaşlar expo da ne var gidip görmeye değer mi? bir gün gidersem yeterli olur mu? konserlere gitmeyi düşünüyordum da çok pahalı amk.
-
csfrt bunu yazdı
arkadaşlar expo da ne var gidip görmeye değer mi? bir gün gidersem yeterli olur mu? konserlere gitmeyi düşünüyordum da çok pahalı amk.
hocam büyük bir fuar alanı gezip görmek lazım biz 6 saat felan kaldık daha görmediğimiz birçok yer vardı
danışmadaki kıza sordum tamamen gezmek nekadar sürer 2 gün dedi :)
bu arada amk çocuğu elektirikli bisiklet kiralıyo fiyata bak şimdi
saat 90 tl
2 saat 120
3 saat 150 tl
ama diyoki 2 saat aldın 3 saat bindin aradaki 30 u değil 1 saat parası 90 nı alırım
amk bu fiyata günlük araba kiralarım lan onun için çok yanaşmayın