folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Expo Antalya Nasil Ucuz Girerim?

Expo Antalya Nasil Ucuz Girerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar expo ya nasil ucuz girerim ? Turkcell kampanyasi bitti sanirim baska varmi ?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Serkan özlden ulaş kardeşim bir yöntem var. Reklam vs olmasın diye buradan yazmiim

Whatsapptan gönderdim

siyahbereli tarafından 04/Ağu/16 19:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

abi eleman 25tl dyor 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-diger-her-sey-konser-aktivite-biletleri-expo-2016-biletleri-326143307/detay

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Şimdi bi haber geldi Expoda biletler 15.00 liraya düşmüş hemen bi ara sor.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Arkadaşlar expo ya nasil ucuz girerim ? Turkcell kampanyasi bitti sanirim baska varmi ?

Alper içerisi yetişkinlerden çok çocuklara hitap eden bir yer. Senin küçüğü sal içeri 10 gün aç susuz içeriden çıkmaz. Sana bana çok farklı bir yer değil. Yeşillik, bir tane Turkcell kule var işte gökdelen. Birde taylandlı, kongolu, almanı, türkü, singapurlusu vs. kültürel öğelerini satıyor, kültürel öğelerini tanıtıyor felan.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

30 ekime kadar 15 tl mis aradim siyahbereliye ayriyetten teşekkürler:)

İ love you tbt

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

arkadaşlar expo da ne var gidip görmeye değer mi? bir gün gidersem yeterli olur mu? konserlere gitmeyi düşünüyordum da çok pahalı amk.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

arkadaşlar expo da ne var gidip görmeye değer mi? bir gün gidersem yeterli olur mu? konserlere gitmeyi düşünüyordum da çok pahalı amk.

hocam büyük bir fuar alanı gezip görmek lazım biz 6 saat felan kaldık daha görmediğimiz birçok yer vardı

danışmadaki kıza sordum tamamen gezmek nekadar sürer 2 gün dedi :)

bu arada amk çocuğu elektirikli bisiklet kiralıyo fiyata bak şimdi

saat 90 tl

2 saat 120

3 saat 150 tl 

ama diyoki 2 saat aldın 3 saat bindin aradaki 30 u değil 1 saat parası 90 nı alırım

amk bu fiyata günlük araba kiralarım lan onun için çok yanaşmayın

Toplam Hit: 851 Toplam Mesaj: 8
expo