Express Card Ssd Veya Ekran Kartı
-
1) selam . laptopların express kart girişinden ssd disk kullanmak istiyorum. ssd diski takıp laptpun normal diskini yedek olarak kullanıp ssd diske sistem kurmak istiyorum. ne kadar performanslı olur bana ne kadar avantaj sağlar?
2) bi soru daha laptop express kart girişi ile kullanılabilecek ekran kartı var mı ? var ise 1gb. lığı var mı ? var ise bu kartı express kart slotundan takıp kendi mevcut ekran kartımız ile crossfire veya nvdia nın teknlojisi (neydi unuttum) bu şekilde kullanabilme imkanımız var mı?
3) eğer böyle cihazlar var ise nerelerden alabiliriz?
şimdiden teşkr.
-
1) selam . laptopların express kart girişinden ssd disk kullanmak istiyorum. ssd diski takıp laptpun normal diskini yedek olarak kullanıp ssd diske sistem kurmak istiyorum. ne kadar performanslı olur bana ne kadar avantaj sağlar?
normal hdd lere göre daha hızlı olacagı konusunda senle aynı fıkırdeyım
2) bi soru daha laptop express kart girişi ile kullanılabilecek ekran kartı var mı ? var ise 1gb. lığı var mı ? var ise bu kartı express kart slotundan takıp kendi mevcut ekran kartımız ile crossfire veya nvdia nın teknlojisi (neydi unuttum) bu şekilde kullanabilme imkanımız var mı?
bunu hiç duymadım
3) eğer böyle cihazlar var ise nerelerden alabiliriz?
internette ssd iler vardı ama hep stok dışı
şimdiden teşkr.
-
evet net üzerinde türk firmalarına baktığımda express car ssd ler hep stok dışı.express cardla kullanılan ssd'nin sata diskimden daha hızlı olacağı fikrinde şüphelerim vardı destekçi arıyordum. bakalım e-bay den alacam galiba.
express card ekran kartı fikri de aklıma express karttan bi çok donanımı kullanabiliyoruz tv kartı usb 3.0 port rsr232 port, ssd disk vs. neden dedim express card ekran kartı olmasın? türkiyeye böyle ürünler biraz geç geldiği için veya gelsede zor bulduğumuz için sordum. belki yurt dışında alınabilecek yerler vardır diye.