folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder External Harddisk Sorunu

External Harddisk Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sonic_92
    sonic_92's avatar
    Erkek

Arkadaşlar WesternDigital (WD) External Harddiskim var. Format yapmadan önce pcmde bulunan bütün gerekli dosyaları aktardım. Fakat formattan sonra harddiski takınca hiçbirşey yokmuş gibi gösteriyor... Fakat attığım dosyalar nekadar yer tutuyorsa okdr dolu gosteriyor. Ayrıca antivirüsle scan yapınca dosyaları görüntülüyor.. Lütfen yardım edin... İhtiyacım olan bütün dosyalar harddiskte... Şimdiden teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Klasör > Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli Klasörleri Gösteri İşaretle

Klasör > Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Korunan İşletim Sistemi dosyalarını gizle işareti kaldır..

Bunları yap dosyaların görünecektir..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hdd yi takmadan antivirus yukleyip guncellemissindir umarim yapmadiysan bi daha at formati

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sonic_92
    sonic_92's avatar
    Erkek

Hidden olarak gizli olmasin diye kontrol ettim olmuyor. Sadece tek bir filmi gösteyiyor. Başka hiçbir şey.. Bu arada format yapamam bütün resim şakrı v.s. önemli doyalarım var. !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    başlat çalıştır.. 

cmd

L:

cd\

attrib -h -r -s -a *.* /s /d

del *.exe

del *.ini

del *.inf

chkdsk L: /f /x

L: yerine senin hard diskin harfini yaz..

Birde bunu dene..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sonic_92
    sonic_92's avatar
    Erkek

Allah razi olsun MrSari. Ellerin dert gormesin :D bu kodlar ise yaradi.... Tesekkurler.. !! :))

Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 6