Extreme Engineering (Sıradışı Mühendislik) İstek
-
Arkadaşlar Discovery Cahnnel ın sıradışı mühendislikler adlı programında yayınlanan programları arıyorumda şu anda elimde sadece kontenyer gemileri ile dönen gövde var. İnternette aradım aradım ama ingilizce buldum Türkçesi olan varsa upload edip paylaşabilir mi ? (Mümkünse tek link :))
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Discovery Cahnnel ın sıradışı mühendislikler adlı programında yayınlanan programları arıyorumda şu anda elimde sadece kontenyer gemileri ile dönen gövde var. İnternette aradım aradım ama ingilizce buldum Türkçesi olan varsa upload edip paylaşabilir mi ? (Mümkünse tek link :))
-----------------------------O ikisinide ben upload ettim zaten :) Geleceğin otomobillleri filan var
Bulursam yine eklerim :)
http://www.tahribat.com/Forum-Turkce-Belgeseller-Ve-Filmler-Tek-Link-102917/
-
Hacı birde şeyler var tokyo gökyüzü şehri, hollanda dalga kıranları, extreme machineste tanklar, bunları arıyorum birde ;)
-
HighElf bunu yazdı:
Hacı birde şeyler var tokyo gökyüzü şehri, hollanda dalga kıranları, extreme machineste tanklar, bunları arıyorum birde ;)
Hollanda değilde venedik dalgakıranları olması lazım. Onuda atarız.Artık yarın tam gün senin için çalışırız.. :D
-
swordfish bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
Hollanda değilde venedik dalgakıranları olması lazım. Onuda atarız.Artık yarın tam gün senin için çalışırız.. :D
-----------------------------minettar kalırım varya alırım elime çift kaşarlı sucuklu tostumu bardağa dökmeye üşendiğim portokal suyu kutusunu geçerim pc nin başına her açtığımda aklıma gelirsin :D