folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Extreme Engineering (Sıradışı Mühendislik) İstek

Extreme Engineering (Sıradışı Mühendislik) İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Discovery Cahnnel ın sıradışı mühendislikler adlı programında yayınlanan programları arıyorumda şu anda elimde sadece kontenyer gemileri ile dönen gövde var. İnternette aradım aradım ama ingilizce buldum Türkçesi olan varsa upload edip paylaşabilir mi ? (Mümkünse tek link :))

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar Discovery Cahnnel ın sıradışı mühendislikler adlı programında yayınlanan programları arıyorumda şu anda elimde sadece kontenyer gemileri ile dönen gövde var. İnternette aradım aradım ama ingilizce buldum Türkçesi olan varsa upload edip paylaşabilir mi ? (Mümkünse tek link :))

O ikisinide ben upload ettim zaten :) Geleceğin otomobillleri filan var

Bulursam yine eklerim :)

http://www.tahribat.com/Forum-Turkce-Belgeseller-Ve-Filmler-Tek-Link-102917/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Hacı birde şeyler var tokyo gökyüzü şehri, hollanda dalga kıranları, extreme machineste tanklar, bunları arıyorum birde ;)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

Hacı birde şeyler var tokyo gökyüzü şehri, hollanda dalga kıranları, extreme machineste tanklar, bunları arıyorum birde ;)

Hollanda değilde venedik dalgakıranları olması lazım. Onuda atarız.Artık yarın tam gün senin için çalışırız.. :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

Hollanda değilde venedik dalgakıranları olması lazım. Onuda atarız.Artık yarın tam gün senin için çalışırız.. :D

minettar kalırım varya alırım elime çift kaşarlı sucuklu tostumu bardağa dökmeye üşendiğim portokal suyu kutusunu geçerim pc nin başına her açtığımda aklıma gelirsin :D

Toplam Hit: 1163 Toplam Mesaj: 5