Ey Rapid Kazıklayacak Baska Adam Bulamadın Mı?
-
Üç Tane namussuz link için
1.garanti bankasında hesap açtırdım
2.hesap açtırdıktan sonra internet bankcılığını açtırmak için tekrar bankaya gittim
3.Paypal'a üye oldum
4.Garantiden sanal kart hesabı açtım
5.Bir aylık üyelik satın aldım.
RaPİÇshare'dan login numaram ve şifremi belirten konfirmasyon maili geldi.Altınada güzelce 'Hayırlı olsun birader tepe tepe kullanabilirsin' diye not düşmüşler.velhasıl kelam premium olmaya çalışınca böyle bir kullanıcı yok dedi. Eyvallah dedim cookie,firewall fındık fıstıktan dolayıdır diyerek.Şifremi mailime tekrar gönder kutucuğuna şifremi gönderdikleri mail adresimi yazdım.Bu seferde böyle bir mail yok diyor.Ulan orospuçocuğu beş dakika önce aynı maile şifre gönderiyorsun 5 dakika sonra seni tanımıyoruz diyorsun.üstelik bu işlemi gün boyunca 15/20 kez tekrarladım belki sorunu çözmüşlerdir diye + yetmedi 3 tane şikayet maili yazdım.cevap yazmadılar.3 gün oldu hala haber yok.
kafamı taşlara vurmuyor değilim be eşoğleşşek 1 hafta önce rapidsharepremiumtr'de 16 ytl'ye etlisine sütlüsüne karışmadan alacakken illa güvenli diye offical sitesinden alış veriş yaptın al girdi mi şimdi ?
bu tarz birşey yaşayan başkalarıda var mı yoksa çölde kutup ayıları tarafından orgy'e maruz kalan bedevi sendromu mu yaşıyorum?
-
Bırak allahından bulsun. Ben geçiriyorum yeterince merak etme sen :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------çölde kutup ayıları tarafından orgy'e maruz kalan bedevi sendromu
-----------------------------heralde
-
benim öyle bi sorunum yokda.. Senin banlanma gibi bir sorunun olabilir birazdan :))
-
ben senin gibi 3 kere 3 aylık aldım, adamlar 2 sine kendileri 1 ay verdiler 3. de puanlarla 1 ay uzadı 12 ay kullandım yani
-
valla ben her zaman rapidpremiumtr.com dan alıyorum posta çekiyle ptt den yatırıyorum parayı bitiyo biras pahalı gibi ama neyse güvenilir hiç sorun yaşamadım
üzüldüm senin durumuna keşke tbt den falan alsaydın yada benim gibi banka işleri yorucu yaw paypal falan ne biçim iş
-
giden 20 ytlye yanmıyorumda o kadar uğraştığıma yanıyorum
-
rapidsharenin lisanslı satıcılarını
http://rapidshare.com/resellers.html
bu adresden bulabilirsiniz
Turkey
-
eşşeklik diimi
ben rapidshare.de ile .com u aynı sanıoyodum :)
gidip premium alacam die .de den almışım :) hiçbi işime yaramamıştı